Şenol Güneş, play off mücadelesi içinde yer almanın şu anda en büyük hedeflerinden biri olduğunu anlatırken şöyle devam etti:

"Geride bıraktığımız süre içinde bizi en çok üzen ligde kaybettiğimiz beklenmeyen puanlar ve tabii ki UEFA Avrupa Ligi'nden elenmemiz oldu. Toplam 11 maç oynadığımız Avrupa sahnesinde mutlu ve üzgün günler yaşadık. Ancak özellikle PSV karşısında sergilediğimizi futbol, beklentimizin çok altındaydı. Yolumuza devam etmemize tecrübemiz ve gücümüz engel oldu. Avrupa kupası maçlarında yaşadığımız yoğunluk, ligde de beklenmeyen puan kayıpları yaşamamıza yol açtı."

Ligin kalan haftalarında en büyük hedeflerinin lig yarışı içinde var olmak, kupayı kazanmak ve play off mücadelesinin içinde yer almak olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Bunlara ulaşmamız, bizi gelecek sezon tekrar Avrupa yarışının içine taşıyacak. Bu nedenle oynayacağımız tüm maçlara büyük önem veriyoruz" diye konuştu. Sözlerin9i sürdüren Şenol Güneş, şunları söyledi:

"ZORLUKLARI BÜYÜKLÜĞÜMÜZLE AŞACAĞIZ"

"Trabzonspor kurulduğu günden bu yana zorlukları hep büyük taraftarıyla birlikte aşmış bir kulüptür. Bundan sonra da böyle olacağına inanıyoruz. Hedefimiz siz değerli Trabzonsporlular'a daha iyi bir takım izlettirebilmek. Büyük bir ailenin fertleri olarak hepimizin üzerine sorumluluklar düşmektedir. Bütünlük duygusu içinde hareket etmeli, birbirimize destek olmalıyız. Saha içi ve dışında fair play ruhundan taviz vermeden yarışan bir Trabzonspor en büyük beklentimiz olmalı."

JEBRİN'LE DOBRA DOBRA

Trabzonspor'un ara transferde Bucaspor'dan aldığı Ganalı Torric Jebrin, Trabzonspor Dergisi'nin Mart sayısındaki anket bölümünde sorulara cevap vedi. Boş zamanlarında kitap okumayı sevdiğini belirten 21 yaşındaki Jebrin, şöylesdedi:

"Hayatımın en güzel günü anne ve babamın bana, (Bundan sonra kendi hayatını kurmakta özgürsün) dedikleri gündü. Beni en çok ailemdeki insanların yaptığı şakalar güldürür. Yalan ve ikiyüzlülüğe ise çok kızarım. En hoşlanmadığım yönüm ise utangaç olmam. Bundan kurtulmam lazım. En sevdiğim cümle de, bir şarkıda duyduğum, (Ne ekersen onu biçersin) sözü."

"EN BÜYÜK OYUNCU MESSİ"

En sevdiği yemeğin pilav olduğunu açıklayan Jebrin, "Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu bence Messi. En iyi Türk golcü ise Burak Yılmaz. En kötü özelliğim de maç içinde iyi oynamadığım anlarda çabuk demoralize olmam. Fiziksel kapasitemi daha üst seviyeye taşımalıyım ve saha içerisinde arkadaşlarımla daha çok konuşmalıyım. Trabzonspor hayallerimi gerçekleştirebileceğim bir takım" dedi.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)