"TARAFTAR KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ OLAMAZ"

Şenol Güneş, kulüp dergisinde yayınlanan yazısında, "Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki, bugüne kadar verdiğimiz mesajlarda sürekli prensiplerimizden, sevgi ve saygımızdan vazgeçmeden bütünlüğümüzü bozmamamız gerektiği konusunun üzerinde özenle durduk" dedi. Şenol Güneş, daha sonra şunları söyledi:

"Şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Siz değerli Trabzonsporlular takımımızın sembolü, gururu ve geleceğisiniz. Hiçbirinizi kaybetmemize tahammülümüz olamaz. Aksine bünyemize yeni taraftarlar nasıl katacağımızın arayışı içerisinde olmalıyız. Trabzonspor büyük bir kulüp, büyük bir camiadır. Her bireyiyle önemli ve değerlidir. Bu yüzden camiasındaki herkes saygı görmelidir. Şahsım olarak tüm Trabzonsporlular'ı seviyorum. Herkesin de birbirini sevmesini bekliyorum."

"ŞİKE SÜRECİNİN MAĞDURUYUZ"

Şike sürecinin mağduru olduklarının altını çizen Şenol Güneş, "Ama buna takılıp kalamayız. Yönetimimiz tüm yasal yolları kullanarak hakkımızı teslim alabilmek adına güçlerini seferber etmiş durumda" diye konuştu.

"YEPYENİ BİR KADROMUZ VAR"

Sezona yeni bir kadro kurarak girdiklerini vurgulayan Şenol Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi yepyeni bir kadromuz var. Bu kadronun yeniden uyum içerisinde takım haline gelmesini sağlamalıyız. Bu da zaman, sabır, emek ve destek ister. Eğer planlarımızı lige yansıtıp başarı sağlayabilirsek elimizde yeni bir kadromuz olacak. Tüm camianın gurur duyacağı ve keyif alacağı bir takım izlettirmek bizim borcumuz. Buna çalışıyoruz. Sorunlarımız varsa üzerine gideceğiz. Çözümü düşünmek zorundayız. Yıkmadan yapmak durumundayız."

"OYUNCULARA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Oyun anlayışlarındaki tempoyu ve hızı yukarı çekmek zorunda olduklarını vurgulayan Şenol Güneş, bu konuda şöyle dedi:

"Gol sayımızı da arttırmalıyız. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki; oyuncularımıza sahip çıkarsak bugünkünden çok daha iyi olurlar. Onlara destek verdiğimizi hissettirmeliyiz. Sıcak bir ortamda oynayıp huzur bulmalarını sağlamalıyız. Bu takımın tüm Trabzonsporlular'ın olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizin çok çalışarak düzeleceğini biliyorum. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve kamuoyu aynı duyguyu paylaşmak zorundayız. Futbolcularımızın şehirde huzurlu olmalarını sağlarsak onları daha verimli hale getirebiliriz. Yanlışlarını söyleyelim ama onları daha iyi motive edelim. Takım içerisindeki uyumu daha yukarılara taşımalıyız. Bunun için de futbolcularımıza yardımcı olmalıyız."


ÖA(TM/AÖ)