Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda ve Almanya’da yapan Trabzonspor, yaklaşık 3 ay sonra taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Soner Aydoğdu, Emre Güral, Yasin Öztekin ve Sol Bamba’yı kadrosuna katan bordo mavililer, taraftarının karşısına son olarak 6 Mayıs 2012’de Süper Final’in 5’inci haftasında oynadığı Fenerbahçe maçında çıkmış, o maçtan 3–1 mağlup ayrılmıştı. 96 gün sonra taraftarıyla buluşacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in kafasındaki ideal 11’i sahaya sürmeyi planladığı belirtildi. Süper Lig’in ilk haftasındaki Karabük maçın öncesi son prova niteliğinde olan Orduspor maçına taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor. Trabzonspor’un cezası nedeniyle Avni Aker’deki ilk üç maçının seyircisiz oynanacak olması nedeniyle takımlarına hasret kalan taraftarların biletlere büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor’un kombine satışlarının da 14 bine yaklaştığı belirtildi. Orduspor maçında sezonluk kombine kartların geçerli olacağını açıklayan yönetim, ayrıca bilet fiyatlarını da ucuz tutarak taraftara jest yaptı. Trabzonspor - Orduspor maçının biletlerinin kale arkası 5, maraton 10, kapalı 15, VIP 25 liradan satışa sunulduğu ifade edildi. Trabzonspor – Orduspor maçı Avni Aker Stadı’nda yarın saat 21.00’de başlayacak.

ŞENOL GÜNEŞ 11’İNİ ARIYOR

Lig öncesi son prova niteliğindeki Orduspor maçında teknik direktör Şenol Güneş’in de kafasındaki ideal 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Kalede Tolga Zengin’e görev verecek olan Güneş’in defansı Serkan, Giray, Bamba, Ferhat, orta sahayı Volkan, Soner, Zokora, Colman, Olcan dizilişiyle oynatabileceği vurgulandı. Forvette Halil, Henrique ve Vittek arasında seçim yapması beklenen tecrübeli teknik adamın, bu üç isme de maçın belirli bölümlerinde görev verebileceği belirtildi.


ÖA(TM/Aİ)