3 Temmuz 2011’de başlayan şike soruşturması sürecinde araları açılan Trabzonspor ve Fenerbahçe camiaları arasındaki gerginlik, Trabzonspor’un mahkeme sonuçlarına göre  2010–2011 şampiyonluk kupasını istemesiyle doruğa çıkmıştı. Bordo mavililer, geçen sezonun ilk yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Başkan Sadri Şener, Genel Sekreter Hasan Yener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’na verdiği hak mahrumiyeti cezalarını protesto etmek için gitmedi. Ancak Fenerbahçe yönetiminin ikinci yarıda Avni Aker’deki karşılaşmaya neredeyse tam kadro gelmesi üzerine, Trabzonspor da Süper Final Şampiyonluk Grubu’ndaki maçta Şükrü Saraçoğlu’nda tam kadro yerlerini aldı. Ancak Başkan Sadri Şener geçen yıl ligde ve Süper Final’de Saraçoğlu’na gitmedi.

AYNI TUTUMUNU SÜRDÜRECEK

Şener’in pazartesi günkü karşılaşmada da aynı tutumunu sürdüreceği ve Şükrü Saraçoğlu’na yine gitmeyeceği öğrenildi. Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların alınacağı maçta Trabzonspor’a protokol tribününden 25 kişilik yer ayrıldı. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda oynadıkları maçta Saraçoğlu’na gittiklerini hatırlatarak, “Bu kez de Asbaşkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte gideceğiz ve takımımızın yanında yer alacağız. Başkanımız gelip gelmeme konusundaki kararı kendisi verecek” dedi.

KEYİFLER YERİNDE

Trabzonspor Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamadığı için izin alarak ülkesine giden Arjantinli Colman ve sakatlıkları süren Tolga, Giray ile hasta olan Bamba katılmadı. Soner ve Janko ise düz koşunun ardından sahada fizyoterapist eşliğinde düz koşu ve yürüyüş yaptı.

FUTBOLCULAR ANTRENÖR TURGUT KURAL'I KOVALADI!

Kondisyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda teknik kadronun oynattığı oyunlar futbolcuları neşelendirdi. İki grup halinde yarışma yapan oyuncular, takımları aleyhine karar veren yardımcı antrenör Turgut Kural’ı uzun süre kovaladı. Berabere biten yarışma sonucunda her iki takımın da sevinç gösterisi yapması dikkat çekti. Kondisyon ağırlıklı antrenmanın son bölümünde Emre, Henrique, Celustka ve Zeki özel kafa topu çalışması gerçekleştirdi.


ÖA(TM/Aİ) (FOTOĞRAF)