COLMAN KRİZİNE BAŞKAN EL KOYACAK

Trabzonspor, maçı 2-0 kazanarak bu sezon üçüncü resmi maçında ilk galibiyetini alarak nefes aldı. Elazığspor maçındaki golleri takımın en çok eleştirilen isimleri olan Vittek ve Henrique’nin kaydederken Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman’ın yarattığı krize Başkan Sadri Şener’in el koyacağı öğrenildi.

Disiplinsizlik nedeniyle para cezasına çarptırılan, Elazığspor maçı öncesi de isteksiz tavırları nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş’i sinirlendirdiği öğrenilen Colman'ın yorgun olduğu için kadroya alınmadığı öne sürüldü. Colman’ın Videoton maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı merak konusu olurken Başkan Sadri Şener’in Şenol Güneş’le konuyla ilgili bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yöneticilerin de Colman’la bir görüşme yapacağı belirtildi.

SAPARA–SERDAR TAKASI YENİDEN GÜNDEMDE

Trabzonspor ile Gaziantepspor'un Marek Sapara - Serdar Kurtuluş takası konusunda görüşmelerini sürdürdükleri, bu takasla ilgili son kararı Şenol Güneş’in veneceği belirtildi. Asbaşkan Nevzat Şakar, "Gaziantepspor Sapara’yı transfer etmek veya kiralamak için bize başvurdu. Sapara’ya karşılık daha önce Gaziantepspor’dan istediğimiz Serdar Kurtuluş’u takasta kullanabileceklerini bildirildi. Bu konuda Şenol Güneş’in kararını bekliyoruz" dedi.

GOLCÜ TRANSFERİ AÇIKLANACAK

Trabzonspor’un uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü forvet transferinde sona yaklaşıldı. Bordo mavililerin en geç hafta sonuna kadar bir forvet transferini açıklaması beklenirken bu ismin Sparta Prag forması giyen Kamerunlu milli oyuncu Leonard Kweuke olduğu iddia edildi. 25 yaşındaki golcü oyuncunun bu sezon forma giydiği 2 lig maçında 2 ve 2 Avrupa kupası eleme turu maçında 3 gol bildirildi.

YEREL BASIN: "SIRA SANA GELDİ VİDEOTON"

Trabzonspor’un Elazığspor maçında aldığı 2-0’lık galibiyeti yerel gazeteler de çeşitli başlıklarla sayfalarına taşıdı. Karadeniz Gazetesi galibiyeti, “Sıra sana geldi Videoton”, Günebakış Gazetesi “Bir tatlı huzur”, İlkhaber, “Bizimkisi bir galibiyet hikayesi” ve Taka Gazetesi, “Vittek&Henrique, mutluluklar bizden size” başlıklarıyla okuyucularına duyurdu.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)