KADRO DEĞİŞECEK

Avni Aker’de yaklaşık 1 yıl sonra 3 farklı mağlup olarak taraftarlarını üzen bordo mavili takım, alacağı galibiyetle turu geçmek için sahaya çıkaca. Teknik direktör Şenol Güneş, Şanlıurfaspor karşısında ligde son haftalarda forma şansı bulamayan oyuncularını sahaya sürecek. Şenol Güneş'in kalede Tolga Zengin’e, defansta Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’ya, ayrıca Celustka, Cech, Vittek, Emre Güral ve Alanzinho gibi yedek oyunculara görev verebilyeceği öğrenildi. Şenol Güneş’in Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Janko, Olcan gibi oyuncularını yarınki maçta dinlendireceği belirtildi.

İKİ KARDEŞ KULÜPTEN BİRİSİ

Trabzonspor’un yarın Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turunda karşılaşacağı Şanlıurfaspor, bordo mavililerin iki kardeş kulübünden birisi. Şanlıurfaspor ile tarihinde ilk kez resmi bir maç yapacak olan Trabzonspor, 23 Nisan 2010 tarihindeki yönetim kurulunun 163 sayılı kararıyla yarınki rakibini kardeş kulüp ilan etmişti.

Türkiye Kupası finali maçı öncesi başlayan dostluk havası nedeniyle Şanlıurfaspor’u kardeş kulüp ilan eden bordo mavililer, 5 Mayıs 2010’da Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan 48'inci Türkiye Kupası finalinde de Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek kupanın 8'inci kez sahibi olmuştu.

İki kulüp arasındaki dostluk ilişkileri daha sonra da devam etmiş, 21 Şubat 2011 tarihinde Şanlıurfa’da Trabzonspor-Şanlıurfaspor Hatıra Ormanı’nın açılışı gerçekleştirilmişti. Trabzonspor’un diğer kardeş kulübü ise İrlanda’nın bordo mavi renklere ve armasında ay-yıldıza sahip kulübü Drogheda United.

ÜNER’E VEDA YEMEĞİ

Trabzonspor Basketbol takımı yönetimi, görevinden istifa eden Başantrenör Halil Üner’e veda yemeği verdi. Yemek sonrası Basketbol Kulübü Genel Saymanı Dursun Ali Sakarya tarafından Üner’e yaptığı katkılar dolayısıyla bir plaket verildi. Üner, kendisine verilen yemek nedeniyle teşekkür ederek, “Takımımızın yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligi’ne dönmesini dilerim. Tüm oyuncuları ve camiayı bu hedef için mücadeleye davet ediyorum” dedi.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ:

Tolga – Zeki Yavru, Mustafa, Celustka, Cech – Yasin, Zokora, Alanzinho, Colman – Emre, Vittek


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF