KADRODA LİG REVİZYONU

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in PSV Eindhoven maçında beklenen performansı gösteremeyen Aykut’u yedek kulübesine çekmesi ve Afrika Kupası nedeniyle 9 maçtır takımdan ayrı bulunan Didier Zokora’yı ilk 11’de oynatması bekleniyor. PSV Eindhoven maçının ilk 11’indeki Celustka‘nın yerine Volkan Şen’in Kayserispor maçında görev yapacağı öğrenildi. Güneş, PSV Eindhoven maçında orta sahada oynattığı Serkan Balcı’yı da yine sağ beke çekecek, orta sahada Volkan’a görev verecek.

YARIŞTAN KOPMAMAK İÇİN

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve teknik kadronun PSV Eindhoven maçının moral bozukluğunu yaşayan futbolcularla sık sık toplantı yaptığı ve Kayserispor maçının önemini vurguladığı belirtildi. Güneş’in öğrencilerine, “Play – Off’a kalma sınırındayız. Takipçilerimizle puanlarımız çok yakın. Kayserispor maçını kazanarak bize yaklaşmalarına izin vermemeliyiz. PSV’yi düşünmeyi bir günlüğüne bırakın ve lige konsantre olun” dediği belirtildi. Bordo mavililer, Kayserispor maçını kazanarak, Play – Off’a kalma yolundaki rakipleri Gençlerbirliği’nin Beşiktaş, Sivasspor’un da Fenerbahçe ile oynadığı haftada büyük avantaj elde etmeyi amaçlıyor. Trabzonspor, hem ligin bitimine 8 maç kala takipçileriyle puan farkını açmak, hem de PSV maçı öncesi moral kazanmak istiyor.

GENEL KURUL DUYURUSU

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu’ndan yapılan açıklamada, yıllık Olağan Divan Genel Kurul toplantısının 2 Mart’ta saat 10.30’da Trabzonspor Ziya Bey Tesisleri'nde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmayan toplantının ise 10 Mart Cumartesi günü saat 10.30’da Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan salonunda yapılacağı duyuruldu.

TRABZONSPOR’UN KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Tolga – Serkan, Giray, Mustafa, Cech – Volkan, Zokora, Colman, Olcan– Halil, Burak

SAKAT: Glowacki

CEZALI: Yok


ÖA(TM/Aİ)