"AYRICALIK İSTEMİYORUZ"

Hak ettikleri kazanımlarının haksız biçimde ellerinden alınmasını önlemeyi amaçladıklarını belirten Hasan Yener, "Kurullara seçilenler tabii ki kurullarda kulübümüzü de düşünerek görev yapacaklardır ama öncelikle kuralları uygulayacaklardır. Bizim istediğimiz de bu. Trabzonspor’a ayrıcalık yapılması düşüncesinde değiliz. Ama hiç bir zaman Trabzonspor’un haklarının yenmesine de müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ ZOR MAÇ"

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçını da değerlendiren Hasan Yener, bu yıl geçen sezonun tam tersine derbilerde galibiyet ve gollerinin olmadığını hatırlatırken şunları söyledi:

"Geçen hafta aynı sonuçlarla maç kaybeden iki takımın oynayacak olması da ayrı bir enteresanlık. Bu hafta Avrupa düşüncesini kafamızdan silmiş halde sahaya çıkacağız. Sadece Türkiye’deki maçlara endeksli olarak İnönü’de 3 puan alıp biraz geç kalmış olsak da Türkiye’ye ‘merhaba’ demek istiyoruz. Zor bir maç. Beşiktaş’ın da puana ihtiyacı var. Play off’da kalma adına bundan sonraki maçlardaki puan kayıplarımız bizi oldukça zor durumda bırakacak. O yüzden 3 puan almak zorundayız."

"6 PUANLIK MAÇLAR OYNAYACAĞIZ"

Liginh kalan haftalarında ilk 6 sıradaki takımlarla zorlu maçlara çıkacaklarını da vurgulayan Hasan Yener, bu konuda şunları söyledi:

"Bizi, zor bir süreç bekliyor. Bu defa avantajımız var. Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarımız yok. Bu sene dikkat ederseniz Avrupa’da oynadığımız maçlar sonrasında aldığımız sonuçlar bizi tatmin etmedi. İyi sonuçlar almadık. 6 puanlık maçlar oynayacağız. Bu nedenle son maçlar önemli. Artık kaybetmek istemiyoruz. Önceliğimiz bundan sonraki maçlarımızdan hedeflediğimiz puanları alıp ilk etapta play off’un içinde olmak."

LEE YONG ANTRENÖR OLUYOR

Trabzonspor’da 2002–2003 ve 2004-2006 yılları arasında forma giyen Güney Koreli Lee Eul Yong, antrenörlük stajı yapmak için Trabzon’a geldi. Güney Kore'nin 1'inci lig ekiplerinden FC Kangwon takımında yardımcı antrenörlük yapan Lee Eul Yong’un 3 hafta süreyle Trabzonspor’un antrenmanlarına katılacağı, teknik direktör Şenol Güneş’in yanında eğitimini tamamlayacağı bildirildi. Lee Eul Yong, bordo mavili forma altında 74’ü Süper Lig, 8’i Türkiye Kupası olmak üzere 82 maça çıkmış ve 1 gol kaydetmişti.