Spor Toto Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta Medical Park Antalyaspor karşısında şok bir yenilgi alan Trabzonspor, yarın akşam sahasında konuk edeceği Gaziantepspor’u mağlup ederek yeniden moral bulmak istiyor. Hafta içerisindeki antrenmanlarda, sezon sonunda koydukları hedeflere ulaşma adına bu maçı kazanmaları gerektiğini vurgulayan Şenol Güneş’in, orta saha oyuncularına daha aktif olmaları konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. Güneş’in ayrıca Gaziantepspor’un ciddi bir rakip olduğunu vurguladığı ve bireysel hatalar yapılmaması yönünde ikazlar yaptığı da öğrenildi.

ONUR’LA YAPILAN GÖRÜŞMEDEN SONUÇ ÇIKMADI

Trabzonspor’da Asbaşkan Nevzat Şakar, dün Onur ve menajeriyle, kulüpte bir araya geldi ancak uzun süren görüşmeler sonucunda beklenen imza bir türlü çıkmadı. Onur’un istediği fiyat ile kulübün önerdiği rakam arasında çok ciddi fark olması dikkat çekerken, görüşmelerin rafa kalkmadığı ve birkaç görüşme daha yapılacağı belirtildi. Onur’un bordo mavili takımda kalmayı istediği, yönetimin de başarılı file bekçisinin 2013 yılında sona erecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı amaçladığı ancak görüşmelerde ortak noktanın bir türlü bulanamadığı belirtildi.

SAVUNMADA SAKATLIK ŞOKU

Bu arada, Trabzonspor’da Gaziantepspor maçı öncesi stoper mevkiinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Yoğun tedavi programına rağmen Glowacki’nin bir türlü istenilen seviyeye gelememesinin ardından Giray’ın da sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyme ihtimalinin oldukça düşmesi teknik direktör Şenol Güneş’i sıkıntıya soktu. Giray’ın maç saatinde son durumunun belli olacağı belirtilirken, iki futbolcunun da oynamama ihtimalinin karşısında savunmada Mustafa Celustka ikilisinin görev yapması bekleniyor.

GAZİANTEPSPOR İLE 52. RANDEVU

Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın yapacakları maçla ligde 52. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar yapılan 51 maçta Trabzonspor’un 27, Gaziantepspor’un ise 10 galibiyeti bulunuyor. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 89 gole karşılık kalesinde 47 gol gördü.

KULÜP DERGİSİNİN 96. SAYISI SATIŞA ÇIKTI

Trabzonspor’un resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Şubat sayısı Olcan Adın posteri hediyesiyle satışa çıktı. Derginin 96. sayısında Olcan Adın röportajı, Giray Kaçar’la soru – cevap bölümü ve Barış Özbek’in bilinmeyen yönleri anlatılıyor. Ayrıca Trabonspor Basketbol takımı antrenörü Halil Üner ile de bir röportaj bulunuyor.

MUHTEMEL KADRO:

Tolga – Serkan, Celustka, Mustafa, Cech – Volkan, Colman, Aykut, Olcan – Halil, Burak

SAKAT: Vittek, (Giray ve Glowacki'nin durumu belirsiz)

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Maraton: 25 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP: 150 TL, VIP Özel: 400 TL, Misafir seyirci tribünü: 25 TL.