Bordo mavili takımda kart cezalısı olan Giray’ın yokluğunda Mustafa’nın savunmada görev yapması beklenirken, Güneş’in oyunun gidişatına göre yedek oyuncuları sahaya sürebileceği öğrenildi. 

Kaptan Tolga Zengin de, Ankaragücü maçını asla hafife almadıklarını belirterek, “Rakibimiz ligde onurlu bir şekilde mücadelesini sürdürüyor. Biz de sahada onlarla aynı mücadeleyi verip kazanmak istiyoruz. Dostane bir şekilde başlayacak bu maçın aynı şekilde bitmesini istiyoruz” dedi.

ANKARAGÜCÜ İLE 68. RANDEVU

Trabzonspor ile Ankaragücü, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 68. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 67 maçta Trabzonspor’un 35, Ankaragücü’nün ise 16 galibiyeti bulunuyor. 16 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor attığı 104 gole karşılık kalesinde 62 gol gördü.

ARSENAL TARAFTARI BURAK İÇİN BASTIRIYOR

Trabzonspor’un golcü futbolcusunun, “Yurt dışından hangi takımı destekliyorsunuz?” sorusuna, “Gönlüm İngiltere’de, Arsenal’i isterim” şeklinde cevap vermesinin ardından Arsenal taraftarları ayaklandı. Kulübü mail ve telefon yağmuruna tutan İngiliz taraftarlar, bu sezon Spor Toto Süper Ligi’nde şu ana kadar 23 gol atan golcü oyuncunun sezon sonunda transfer edilmesini istiyor. Taraftarların yaptığı ankette de alınması en çok istenen oyuncu sıralamasında 1. sırada çıkan Burak Yılmaz için Arsenal kulübünün bir teklif yapabileceği iddia ediliyor.

GÜNEŞ PSV’Yİ ANALİZ ETTİ

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven’un, dün akşam Vitesse'yi 3-1'lik skorla mağlup ettiği maçı izledi. PSV hakkında önemli notlar alan tecrübeli teknik adam, Avrupa Ligi maçı öncesi bu bilgileri oyuncularına aktaracak.

PSV’yi Vitesse karşısında galibiyete taşıyan golleri 31. dakikada Tim Matavz, 76. dakikada Mertens ve 90. dakikada Manolev attı. Vitesse ise tek sayısını 84. dakikada Havenaar ile buldu. Bu skorun ardından PSV puanını 41'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

MUHTEMEL KADRO

Tolga– Celustka, Mustafa, Glowacki, Cech– Serkan, Colman, Aykut, Adrian – Halil, Burak

SAKATLAR: Tayfun, Vittek

CEZALI: Giray