Süper Lig’de pazar günü seyircisiz oynanacak maçta Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Eskişehirspor’un yıldız ismi Alper Potuk’u kadrosuna katmak için harekete geçti. Yönetimin transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala Alper'in transferi için son bir hamle daha yapma kararı aldı. Trabzonspor’un Eskişehirspor ile oynadığı son maçta oldukça iyi bir görüntü sergileyen Alper'i almak için temasa geçeceği belirtilirken Eskişehirspor’un da Alper’e karşılık Alanzinho’yu istediği öğenildi.

ŞENER:"MAALESEF KAOSTAN ÇIKILMADI"

Bu arada Futbol Federasyonu genel kurulunda beklenen sağduyunun sağlanamaması Trabzonspor cephesinde de hayal kırıklığı yaşattı. Yöneticiler ve taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş’in genel kurulda yaptığı konuşmanın önemli mesajlar verdiği konusunda birleşti.

Kulüp Başkanı Sadri Şener ise bundan sonraki süreçte kendilerinden istenen savunmayı vereceklerini ve ardından da Futbol Federasyonu'nun vereceği kararı bekleyeceklerini söyledi. Başkan Şener, Etik Kurulu Raporu’nun ise yok sayılamayacağını vurgulayarak, "Türk futbolu maalesef kaostan çıkamadı" dedi.

YEDEKLER ŞANS BULACAK

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş’in hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçına yedek ağırlıklı bir kadro çıkarabileceği bildirildi. Bugüne kadar fazla forma şansı tanıyamadığı oyuncuları bu maçta değerlendirmeyi planlayan Güneş’in hafif sakatlıkları bulunan futbolcuları ise riske etmeyeceği belirtildi.

FENERBAHÇE ÜLKER MAÇI YARIN

Beko Basketbol Ligi’nde Trabzonspor sezonun ikinci yarısının ilk maçında yarın saat 13.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği maç öncesi antrenör Halil Üner, takımına güvendiğini tekrarladı. Halil Üner, basketbolseverlere çok güzel bir maç izlettirmek istediklerini söyledi, "Kazanmak için sahada var gücümüzle mücadele vereceğiz" dedi.


YES(TM/AÖ)