Kulübün resmi internet sayfasından yayınlanan kınama mesajında şu görüşlere yer verildi:

"Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Feyzi İşbaşaran ismine kayıtlı adresten birkaç gündür Başkanımız, Teknik Direktörümüz, kulübümüz, camiamız ve kentimize yönelik ağır hakaretlerle ithamlar yayınlanmıştır. Eski Elazığ Milletvekili İşbaşaran bugün aynı adres üzerinden bir açıklama yaparak özür dilemiş ve hesabına ait şifrenin 5 gün önce çalındığı iddiasında bulunmuştur. Hukuk birimimiz konuyla ilgili başlattığı çalışmanın ardından yasal tespit yapılması doğrultusunda gerekli girişimlerde bulunarak gerçeğin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Her şeye rağmen bahsedilen hesaptan yapılan tüm hakaretleri kınıyor, sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz."

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da sözkonusu mesajlarla ilgili yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

Bu arada, 26 yaşındaki Ömer Daştan da, eski Milletvekili İşbaşaran'ın twitter hesabından yapılan hakaretlerle ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu ve suç duyurusunda bulundu.

NELER YAZMIŞTI

Eski Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran adına olan Twitter hesabından Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor camiası, kenti ve kulübün ileri gelenleri hakkında hakaret içerikli mesajlar yayınlanmıştı. Mesajlarda, "Trabzon'dan utanıyorum. Türkiye 80 ilden ibaret. Kendinize gelin. katilsiniz", "Trabzon benim için bir il değil. tetikçi, paracı, katil bir yer", "Şenol Dünya 3'üncüsü olurken örtülü ödenekten rüşvet verildi" gibi ağır ifadeler kullanılmıştı. Feyzi İşbaşaran, bugün yine Twitter üzerinden yayınladığı mesajlarda ise, "Hesabım 5 gün önce hacklenmişti. Bugün 12.00 itibarıyla hesabım bana iade edildi. Yazılanlardan çok üzüldüm. Trabzon ve Trabzonspor'dan özür diliyorum. Yazılanların benimle ilgisi yok" ifadelerini kullandı.