"VERİM ALAMADIK"

Ligin 3'üncü haftasında oynadığı Gaziantepspor maçında sakatlanan Volkan, bir süre tedavi gördü. Daha sonra takımında ilk 11'de yer bulamayan Volkan'ı geçen hafta oynanan Beşiktaş müsabakasınınz ikinci yarısında oyuna sokan Şenol Güneş, maçın sonunda, "Giren oyunculardan beklediğimiz verimi alamadık" sözleriyle istediği performansı alamadığını belirtti.

"AĞRISI ENGEL OLMAZDI" SÖZÜ KRİZİ ORTAYA ÇIKARDI

Volkan, bu hafta da sakatlığı olmamasına rağmen Bursaspor maçının kadrosuna alınmadı. Şenol Güneş'in maçın sonunda Volkan'la ilgili soruya, "Belinde ağrısı vardı ama oynamasına engel olmazdı" cevabı krizi, su yüzüne çıkardı. Volkan'ın Bursaspor maçı kadrosuna alınmaması nedeniyle moralinin de bozuk olduğu belirtildi.

SADECE KARABÜKSPOR MAÇINDA

Trabzonspor'da bu sezon sadece Karabükspor maçında 90 dakika oynayan Volkan, Videoton maçında 42'inci dakikada yerini Yasin'e bıraktı, Elazığspor maçında kadroda yer almadı. Videaoton'la oynanan rövanş karşılaşmasında da yerini 60'ıncı dakikada Halil'e bırakan genç oyuncu, 3'üncü haftadaki Gaziantepspor maçında da yine 46'ıncı dakikada oyundan alındı.

Daha sonra Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında 18'e alınmayan Volkan, Mersin İdmanyurdu maçında yedek bekledi, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında oyuna sonradan girdi. Son Bursaspor maçında ise kadroya alınmadı. Volkan, bu sezonki tek golünü de sahada 90 dakika kaldığı tek maç olan Karabükspor maçında filelere gönderdi ve takımına 3 puan kazandırdı.

JANKO'NIN ŞAŞKINLIĞININ SEBEBİ ANLAŞILDI

Bursaspor maçının 60'ıncı dakikasında yapılan oyuncu değişikliğinde 21 numaralı formayı giyen Halil Altıntop'un tabelası kaldırılmasına rağmen saha kenarına kadar gelip hatta oyuna girecek olan Alanzinho ile el sıkışan Janko'nun şaşkınlığının sebebi ortaya çıktı. Trabzonspor'da doğum tarihi olan 1983'ten esinlenerek 83 numaralı formayı giyen Avusturyalı forvetin, bundan önce forma giydiği takımlarda ve Avusturya milli takımında hep 21 numaralı formayı terlettiği öğrenildi. Bu nedenle 4'üncü hakemin elinde 21 numaralı tabelayı gören Janko, şaşırarak saha kenarına geldi, ancak hakemin ve takım arkadaşlarının uyarısıyla geri döndü.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF