Trabzonspor, sözleşmesi Mayıs 2013’te sona erecek olan Onur’la bir süre önce masaya oturdu ancak anlaşma sağlayamadı. Daha sonra iki tarafın da şartlarında iyileştirme yapması sonucunda anlaşma sağlandığı ve Onur’un devre arasında Antalya’da yapılan bir haftalık kampta sözleşmesini uzatacak imzayı atacağı açıklandı. Antalya’da imza atılmaması kafalarda soru işaretleri doğurdu ancak iki taraftan da tatmin edici açıklama gelmedi. Onur’un fedakarlık yaparak fiyatını aşağıya çekmesine rağmen, yönetimin takım içi dengeleri ve kaptan Tolga’nın aldığı ücreti örnek göstererek biraz daha indirim istediği belirtildi. Ayrıca Onur’un menacerinin istediği imza parasının da sorun olduğu ifade edildi. İmza yetkisini menacerine devreden Onur’un da sözleşmesine alacağı paranın yanı sıra ağır prim şartları koydurduğu ve yönetimin bu nedenle geri adım attığı iddia edildi. Sözleşmesini uzatmamak konusunda direnen Onur’a olan taleplerin de başarılı kalecinin yaklaşık bir sezondur forma giymemesi nedeniyle azaldığı öğrenildi. Onur’u çok yüksek bir bonservis bedeli alamaması halinde yurtiçinde bir takıma satmayı düşünmeyen yönetim, başarılı kalecinin sözleşme şartlarında diretmesi durumunda yurt dışı satış opsiyonunu değerlendirecek.

ALANZİNHO’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho’ya Hollanda kampında doğum günü sürprizi yapıldı. 22 Şubat 1983 tarihinde doğan ve dün 29 yaşına giren Alanzinho için akşam antrenmanından sonra kamp yapılan otelde pasta kesildi. Arkadaşlarının alkışları eşliğinde pastasını kesen Alanzinho ilk dilimi de kaptan Tolga’nın elinden yedi.

SAFFET ULUSOY İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Trabzonspor kulübü, hayatını kaybeden Saffet Ulusoy için başsağlığı yayınladı. Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan başsağlığı duyurusunda, “Kurucu Başkanımız Ali Osman Ulusoy’un kardeşi, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un babası, Divan Üyemiz Saffet Ulusoy’un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Saffet Ulusoy’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” denildi.

ARA VERMEK YOK

Trabzonspor, PSV Eindhoven karşılaşmasının ardından pazar günü kendi sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayacak. Sabaha karşı Hollanda’dan dönecek olan futbolcular, akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak lig maçı hazırlıklarına başlayacak.