SERKAN VE VOLKAN SEVİNCİ

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen kondisyon ağırlıklı çalışmaya sakatlığı nedeniyle izinli olarak ülkesine giden Colman, hasta olan Bamba, baldırındaki çekme nedeniyle salonda çalışan Janko ile sakatlıkları süren Giray ve Tolga Zengin katılmadı.

Antrenmanın ilk bölümünde salonda çalışan Soner, daha sonra Halil Altıntop'la birlikte ayrı bir sahada düz koşu yaptı. Bu arada hastalığı tamamıyla geçen Serkan Balcı ve sakatlıktan kurtulan Volkan'ın da takımla çalışması Fenerbahçe maçı öncesi yüzleri güldürdü.

KAHKAHA SESLERİ

Kondisyon ağırlıklı antrenmanda oyunlar eşliğinde istasyon çalışması yapan futbolcuların kahkahaları tesisleri inletti. Oyunlar sırasında hata yapan futbolcuların şınav ve mekik çekmesi diğer arkadaşlarını gülme krizine sokarken Alanzinho'da futbolcuların neşesine neşe kattı.

Takımın en kısa boylusu olan Brezilyalı futbolcunun kafa topu çalışması sırasında bir iple asılan topa bütün çabasına rağmen vuramaması diğer oyuncuları güldürdü. 3 denemesinde de başarılı olamayan Brezilyalı yıldıza diğer oyuncular alkışlarla moral verdi.

1461'LE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Antrenmanın ardından Trabzonspor ve PTT 1'inci Lig'de mücadele eden 1461 Trabzonlu oyuncular, tesislerin arka bahçesindeki barbekü partisinde bir araya geldi. Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve yöneticilerle her iki takımın teknik kadrosunun da yer aldığı yemekte futbolcular birbirleriyle bol bol sohbet etti ve şakalaştı.

GÜNEŞ HIZ KESMİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı için takımına yaptırdığı antrenmanlarda hız kesmedi. Günü çift antrenman yaparak geçiren bordo mavililer, perşembe günü de saat 11.00'de ve 18.00'de olmak üzere iki antrenman yapacak.  Daha sonra dış dünyaya kapılarını kapatacak olan bordo mavililer, pazar günü öğleden sonra da İstanbul'a gidecek.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF