Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile anlaşmaya varılan ve Genel Menajerlik görevini üstlenen tecrübeli hoca Bulak, Trabzonspor’da hem iç hem de dış transferde rol oynayacak, oyuncu araştıracak, teknik heyet ve yönetimle fikir alışverişi yapacak. 

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkan Nevzat Şakar, böyle bir görev için geç kalındığı özeleştirisini yaptı, “Giray hocamız, transfer çalışmalarıyla ilgili Genel Menajer olarak göreve başladı. Alt yapı ve Trabzonspor'un transfer çalışmalarında Şenol hoca ile tek yetkilidir. Giray hoca, bu görevi en iyi şekilde yapacaktır. İnşallah bu görev ve bu sözleşme Trabzonspor için hayırlı ve başarılı bir çalışma olur” dedi.

Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Giray Bulak da, Trabzonspor’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Trabzonspor ülkemizin ve dünyanın çok önemli bir kulübü. Dolayısıyla bu kulüpte çalışmak beni son derece memnun etmektedir. Kulüpleri geliştirmek son derece önemli. Bunun için de antrenörlerin futbolun içinde olması gerekiyor. Trabzonspor hem ismi hem de başarısı ile çok önemli yerlere gelecektir. Asbaşkanımızın da dediği gibi transfer konusunda birlik sağlamak için çalışacağız. Bunu sağladığımızda da çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Şenol Güneş giderse kulübeye iner misiniz?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Bulak, "Benim görevim yeni teknik direktörün gelişine yardımcı olmaktır. Ama o dönemin yönetiminin tasarrufu ne yapılacağını belirler. Şu iyi bilinsin ki ne benim ne de Şenol Hoca'nın kafasında herhangi bir soru işareti yoktur.  Ancak olağanüstü bir durum olursa teknik direktörlük de yapabilirim" dedi.