Trabzonspor’da geçtiğimiz sezonun devre arasında Polonya’nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği ancak bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerin kiralık olarak başka takımlara verilmesi için bir süredir çeşitli kulüplerle görüşmeler yapılıyordu. Bu görüşmeler sonucunda İskoçya’nın köklü Celtic kulübü Pawel Brozek’e sezon sonuna kadar talip oldu ve yapılan görüşmelerde bir çok konuda anlaşmaya varıldı. Resmi anlaşmanın ise bir iki gün içerisinde olması bekleniyor.

İLK KEZ FARKLI ÜLKELERDE OYNAYACAKLAR

Bu transferin resmen gerçekleşmesi durumunda da ikiz futbolcular profesyonel futbol kariyerlerinde ilk kez birbirinden farklı bir ülkede forma giymiş olacak. Futbola Wisla Krakow'da başlayan ve ardından birlikte LKS Lodz takımına kiralık olarak giden ikiz kardeşler, daha sonra Polonya’da iki farklı takıma kiralık olarak gitmiş ve ilk kez birbirlerinden ayrılmışlardı. Pawel Brozek’in İskoç kulübüne transferinin kesinlik kazanması durumunda ise ikiz kardeşler ilk kez birbirlerinden ayrı ülkelerde forma giymiş olacak.

ALPER POTUK HEYECAN YARATTI

Trabzonspor’un son bir hamle yaparak Alper Potuk’u kadrosuna katmak için girişim yapması bordo mavili taraftarları heyecanlandırdı. Bu futbolcunun transfer edilmesini çok isteyen Trabzonsporlu taraftarlar yönetimin bu konuda daha sağlam adımlar atmasını istiyor. Ancak Eskişehirspor kulübünün Alper için oldukça yüksek rakamlar talep ettiği takasta istenilen oyuncuların ise şu an için bırakılmasının mümkün olmadığı öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticiler, transfer konusunda net bir arayışlarının olmadığını da ifade ediyor.

BASKETBOL TAKIMI ÇOK ÜZGÜN

Beko Basketbol Ligi’nde Hayri Gür Spor Salonu’nda konuk ettiği Fenerbahçe Ülker’e uzatma periyodunda mağlup olan Trabzonspor Basketbol Takımı’nda üzüntü hakim. Başantrenör Halil Üner, Fenerbahçe karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Hedefimiz o coşkulu seyirci önünde bu maçı kazanmaktı. Oyuncularımda bunun için sahada var güçleriyle mücadele ettiler ancak uzatma periyodunda istediklerimizi yapamadık ve mağlup olduk. Bu mücadeleyi her maça yaydığımız taktirde çok önemli işler başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

 


YES(TM/Aİ)