Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Colman ve Tolga ile hasta olan Halil katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman öncesinde futbolcularıyla saha kenarında yaptığı 15 dakikalık toplantıda, Mersin maçındaki hataları anlattı, uyarılarda bulundu. Mersin İdman Yurdu maçında forma giyen oyuncular ayrı bir sahada yenileme antrenmanı yaptıktan sonra soyunma odasına giderken diğer futbolcular pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Yarı sahada yapılan gol çalışmasında genç futbolcu Emre Güral attığı gollerle dikkat çekti. Antrenmanı saha kenarından izleyen kaptan Tolga Zengin teknik direktör Güneş ile uzun süre Mersin maçının değerlendirmesini yaptı. Bu sırada sık sık sahaya giren Güneş, futbolculara yapmaları gerekenleri göstererek anlattı, hatalarını söyledi.

OLCAN VE ZEKİ’YE DOĞUM GÜNÜ

Antrenman öncesinde dün 27 yaşına giren Olcan Adın ve bugün 23 yaşına giren kaleci Zeki Ayvaz’ın doğum günü kutlaması yapıldı. Her iki futbolcu da kendileri için hazırlanan pastayı arkadaşlarının alkışları arasında kesti ve ilk dilimi birbirlerine yedirdi. Teknik heyet ve futbolcular da Olcan ve Zeki’yi kutladı.

“BERABERE KALDILAR KUTLAMA YAPIYORLAR”

Pasta kesimi sırasında ise günün esprisi teknik direktör Şenol Güneş’ten geldi. Futbolculara hitaben, “Maçın kötü bitmesi hepimizi üzüyor ama arkadaşlarımızın da doğum günü. En azından anmış olalım. Hatırlamış olalım” dedi. Güneş, fotoğraf çeken gazetecilere de takılarak, “Yarın bunlar, 'Berabere kaldılar, kutlama yapıyorlar' diye yazarlar" ifadesini kullandı. Güneş’in bu sözleri gülüşmelere yol açtı.

SAPARA VE BAMBA TARAFTARLA BULUŞUYOR

Trabzonsporlu Sapara ve Bamba yarın TS Club mağazasında düzenlenecek imza gününde taraftarlarla buluşacak. Yarın (Salı) Saat 14.30’da Pazarkapı’daki TS Club mağazasında düzenlenecek etkinlikte taraftarlar lisanslı ürünleri iki futbolcuya da imzalatacak, hatıra fotoğrafı çektirebilecek.

AYIN FUTBOLCUSU BAMBA

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Eylül ayı kazananı Sol Bamba oldu. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, “TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında Eylül ayının kazananı belli oldu. Sezon başında takımımıza transfer olan ve Eylül ayındaki başarılı performansıyla dikkati çeken Bamba, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMS’ler ve Facebook kullanıcılarının oyları sonucunda ayın futbolcusu seçildi. Eylül ayının en iyi futbolcusu seçilen Bamba ödülünü sahamızda Kasımpaşa ile oynayacağımız maçtan önce alacak” ifadesi kullanıldı.