Trabzonspor Bonus Card’ın tanıtım törenine Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, Şenol Güneş, Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin ile reklam filminde oynayan futbolcular Alanzinho, Giray ve Volkan katıldı.

Onur Genç’in Trabzonspor taraftarlarına sağlayacağı avantajlar konusunda verdiği bilgiden sonra konuşan Asbaşkanı Şakar, şunları söyledi:

"Yönetim kurulumuz göreve seçildiği günden beri Trabzonspor’un kalıcı ve sabit gelirlerde devamlılık sağlayacak bu tarz projelere önem veriyor ve ciddi kazançlar sağlıyoruz. Renklerimize gönül veren taraftarlarımız Trabzonspor Bonus kartıyla yapacakları harcamalarda kulübümüze katkıda bulunarak kendilerine tanınacak farklılıklardan yararlanmalı. Yönetim kurulu olarak bize katkı yapan tüm sponsorlarımızı ve birlikte projelere imza attığımız firmaları ortaklarımız olarak görüyoruz. Onlarla karşılıklı oluşturduğumuz sinerjinin yarattığı fayda kulübümüzü ve ortaklarımızı daha da ileri seviyelere taşımaktadır. Markaların güçlü birliktelikleri beraberinde her iki tarafa da önemli artılar getirmektedir."

GÜNEŞ OYUNCULARINA TAKILDI

Trabzonspor’un tarihinde büyük başarıları olduğunu belirten Şenol Güneş ise, "Ama bunu devamlı şekilde garantiye alamamışız. Sürekli aşağıya inişler çıkışlar olmuş. Umarım bundan sonra başarımız devamlı ve garantili olur" dedi.

Reklam filminde oynayan oyuncularıyla da şakalaşan Şenol Güneş'in esprileri salondakileri güldürdü. Güneş, bu arada şunları söyledi:

"Az evvel reklam filminde oyuncularımızı gördük. Parayı görünce mi oldu, hizmeti görünce mi oldu, onu bilmiyoruz. Umarım ki o güzel oyunlarını sahada da gösterirler, devam ettirirler. Umarım bu anlaşmayla her iki taraf da kazanır, ama en önemlisi Trabzonspor taraftarları kazanır."

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Onur Genç’i 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF