Trabzonspor’da yoğun maç programı, futbolcular ve teknik heyet kadar yöneticileri de zorluyor. Bordo mavili takımın Başkanı Sadri Şener, ligin eski tadının kalmadığını ifade ederek, “Karman çorman bir lig programı var. Ligde başarı için mücadele ederken Avrupa’da da Türkiye’yi temsil ediyoruz. Futbolcular ve teknik heyet çok büyük özveri gösteriyor. Bir gün ordasınız, diğer gün çok farklı yerde. Çantamızın, giysilerimizin nerede olduğunu karıştırır vaziyete geldik. Çok tuhaf bir durumdayız şu anda. Ama umarım bunun sonu hayırlı olur. İnsan yoğun program nedeniyle ne yapacağını şaşırıyor” diye konuştu. 

Bu arada Trabzon’da, Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. lig ve 3. lig başkanları ile bir araya gelen Başkan Sadri Şener’in, önümüzdeki süreçte yapılacak olan TFF Genel Kurulu öncesi ortak bir aday belirleme önerisinde bulunduğu öğrenildi. Net bir ismin çıkmadığı toplantıda, TFF seçimlerine kadar ortak hareket edilebileceği belirtildi.

Başkan Sadri Şener de, başkan ve yöneticilerle yaptığı buluşmanın çok verimli geçtiğini belirterek, “Trabzonspor bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Anadolu kulüplerine bir çok konuda yol göstermeye çalışacaktır” dedi. 

GLOWACKİ’YE YOĞUN TEDAVİ

Bordo mavili takımda sakatlığı nedeniyle 3 haftadır takımdan ayrı olarak çalışan Glowacki’nin iyileşmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Bugüne kadar yapılan tedaviler sonucunda istenilen seviyeye gelmeyen oyuncunun hafta sonunda oynanacak olan lig maçında da forma giymesi beklenmiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Glowacki’nin sözleşmesinin bu sakatlıklar nedeniyle uzatılmamasına kesin gözüyle bakılıyor.

AYIN GOLÜ MAREK CECH’TEN

Bu arada, "Ülker Ayın Golü Yarışması", Ocak ayı değerlendirmesi sonuçlandı ve Marek Cech’in ligin 22. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçta filelere gönderdiği şut, “Ayın Golü” seçildi. Gole oy veren 100. talihli taraftar olan Asya Sungur, Trabzonspor’un antrenmanını ziyaret ederek, Marek Cech ile tanışıp formasını imzalatma şansı bulacak.

PİLOT TAKIM ZİRVE İÇİN AVNİ AKER’DE OYNAYACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon, Pazar günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Fethiyespor ile saat 13.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacak.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, kritik maçta taraftarların desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirterek, “Hedefimiz bir üst lige çıkmak ve bunun için kayıp istemiyoruz. Fethiyespor maçı zor geçecek ama gülen taraf biz olmalıyız” dedi.


YES(TM/Aİ)