Eskişehirspor’un güçlü bir rakip olduğunu belirten Başkan Sadri Şener, ikinci yarıda yakaladıkları çıkıştan sonra Karabükspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Eskişehirspor maçını kazanarak yeniden moral bulmak istiyoruz. Üç puan çok önemli. Perşembe günü yapılacak olan federasyonun genel kurulu da çok önemli. Türk futbolunu düzlüğe çıkartmak için gerekeni yapmaya çalışacağız. Yani önce üç puanı, sonra genel kurulu düşünüyoruz."

GENEL KURULDA OY KULLANACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Trabzonspor’un federasyonun genel kurulunda oy kullanacak olan yöneticilerinin isimleri belli oldu. Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Asbaşkan Nevzat Şakar’ın yerine Mehmet Tunç’un katılacağı genel kurulda Sadri Şener, Necmettin Aytekin, Hasan Yener, Recep Denizeri, Coşkun Çebi, Mehmet Tunç ve Yılmaz Büyükaydın oy kullanacak.

GİRAY:"KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Bordo  mavili takımda bu sezon en fazla forma giyen futbolcular arasında yer alan Giray, Eskişehirspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Zirvedeki takımlarla aradaki puan farkını kapatmak istediklerini belirten Giray, "Bu yüzden biz kazanacağız ve rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Play off'ta mücadele etmek için ilk dörde girmeliyiz. Bunun için kalan haftalarda daha az hata yapıp, daha fazla puan toplamamız gerektiğinin farkındayız" diye konuştu.

GÜNEŞ’TEN İKİ DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Şenol Güneş, Karabükspor maçında alınan mağlubiyetin ardından takımda iki değişiklik yapacak. Şenol Güneş, sakatlığı geçen Glowacki’ye stoperde görev verecek, Henrique’nin yerine ise Halil’e 11’de şans tanıyacak. Güneş, ayrıca Aykut Akgün’ü de yedek kulübesine çekebiecek.

ESKİŞEHİRSPOR'LA 36'NCİ RANDEVU

Trabzonspor'la Eskişehirspor, yarın yapacakları maç ile birlikte lig tarihinde 36'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 35 maçta Trabzonspor’un 15, Eskişehirspor’un ise 5 galibiyeti bulunuyor. 15 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda attığı 42 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü.


YES(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)