İşleri nedeniyle bulunduğu Bodrum’da Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret eden Şener, çıkışta Fenerbahçe derbisi hakında şunları söyledi:

“Geçen hafta oynadığımız Galatasaray maçının iyi geçtiğini düşünüyorum. Galip gelebilirdik ama olmadı. Büyük maçtı. Bu hafta Fenerbahçe karşılaşması var. 3 Temmuz'dan itirabaren yaşanan şike gerginlikleri olsa da, müsabakanın dostça geçeceğini umuyorum” dedi.

Hakem Cüneyt Çakır’ın Galatasaray maçındaki yönetimine de değinen Sadri Şener, “Cüneyt Çakır, Türkiye’nin buruşturup kenara atacağı bir hakem değildir. Hata yapılabilir. Maç bittiği için, şu andan sonraki hedefimiz Fenerbahçe müsabakasını düşünmektir. İnşallah o maçta hakem hatası olmaz” şeklinde konuştu. Şener, Süper Final ile ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

“İlk kez Play-Off oynayacağız. Daha önceden böyle bir tecrübemiz yok. Trabzon’da Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’la üç önemli derbi oynayacağız. Biz de 3 kez İstanbul'a gideceğiz. Tabii Galatasaray daha ajantajlı ama normal sezonun tamamlanmasına iki maç daha var. Puanlar da ikiye bölüneceği için ortada 18 puanlık bir pasta söz konusu. Sonuçta o pastayı pay etmeye çalışacağız.”

Sadri Şener, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

“Demirören sevdiğimiz bir arkadaşımız. Bu zor süreçte alacağı kararlar önemli. Her halde iyisini alır düşünüyorum. Bu hafta bizim maça da gelme niyeti var.”