Süper Final öncesinde lider Galatasaray'ın 19 puan gerisinde 3. sırada bulunan Trabzonspor, normal sezonun son haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor maçında 3 puan alarak aradaki farkın açılmasını önlemeyi hedefliyor. Öncelikli amacın  Süper Final'de en azından ikinci olarak Şampiyonlar Ligi bileti almak olduğunu ifade eden Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şunları söyledi:

"Şampiyonluk şansımızı değerlendirirken biraz gerçekçi olmak lazım. Şansımız tabii ki az. Ama bu hiç yok demek değil. İkinci olup Şampiyonlar Ligi elemelerine kalmayı da başarı olarak kabul ediyoruz. Kulüp olarak bu sezon büyük sıkıntılar yaşadık. 3 Temmuz'dan bu yana süren olayların yanısıra rakiplerimizden de 11 maç daha fazla oynadık. Bu git geller ve dedikodular oyuncularımızı bir hayli yıprattı. Bu nedenle bu yılı kulübümüz açısından kayıp yıl olarak görüyorum. İnşallah Play Off’ta ikinci oluruz, en azından Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılırız diye düşünüyorum.”

COLMAN'IN YERİNE SERKAN

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de tüm planlarını Orduspor maçında alınacak 3 puan üzerine yaptı. Hafta içindeki antrenmanlarda cezalı Colman'ın yerine orta sahada Serkan'a görev veren tecrübeli teknik adam, defansı Celustka, Giray, Mustafa ve Cech dörtlüsünden oluşturmayı, orta sahada Zokora'nın yanında Volkan, Serkan ve Alanzinho'ya görev vermeyi planlıyor. Sakatlığı nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Olcan'ın oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı ifade edilirken, bu futbolcunun forma giyememesi durumunda Trabzonspor Halil - Burak ikilisiyle gol arayacak.

ORDU YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, Orduspor'la pazar günü oynayacağı maç için yarın öğleden sonra Ordu'ya gidecek. Sabah yapılacak antrenmanın ardından saat 15.30'da otobüsle yola çıkacak olan bordo mavililer akşam saatlerinde Ordu'ya varacak ve konaklayacakları otele yerleşip maç saatini beklemeye başlayacak.


ÖA(TM/Aİ)