EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ

Nevzat Şakar, oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini belirterek, "Bu maçı 3 puanla geçip üst sıraları zorlamayı hedefliyoruz. Beşiktaş çok güçlü, çok koşan bir takım. Elbette işimiz kolay değil. Ama bu maçta galip gelmeyi çok istiyoruz" diye konuştu. Her maçı ayrı düşündüklerini de vurgulayan Nevzat Şakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligde çok güçlü takımlar var. Kolay lokma yok. Takımlar arasında da çok büyük fark bulunmuyor. Oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. Henüz ligin başındayız. Bu anlamda 2- 3 hafta sonra ligin tepesinde olan takımlardan biri oluruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızda uzun süren sakatlıklar oldu. Colman henüz forma giyemedi. Ama artık sakatlıklardan da yavaş yavaş kurtuluyoruz. Colman, Giray ve Tolga'nın sakatlıkları var. Bunun dışında önemli bir sakatımız yok. Sakat oyuncularımızın çok olması teknik ekibimizi de zor durumda bıraktı. İdeal bir kadroyla sahaya çıkamadık. Ama inanıyorum ki 1–2 hafta sonra her şey istediğimiz gibi olacak. Umarım başka sakatlık veya şansızlık yaşamayız."

"HEDEF 3 PUAN"

Son yılların gol konusunda en kısır sezonunu geçirmesine rağmen liderin sadece 2 puan gerisinde bulunan Trabzonspor, pazar günkü Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanları basına ve taraftara 5 gün önce kapatan teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularına bu maçın önemini anlattı, Beşiktaş taktiğini de oyuncuyarına uygulattı.  Özellikle Kasımpaşa maçında attığı muhteşem golle üzerindeki gol stresini atan Olcan’a çok güvenen Güneş’in Janko’ya da ilk 11’de görev verebileceği bildirildi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, Beşiktaş ile Pazar günü yapacağı maç için yarın İstanbul’a gidecek. Sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde son çalışmasını yapacak olan bordo mavililer öğleden sonra uçakla İstanbul’a geçecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)