Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, hafta sonu sahasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman öncesi başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. 25'inci yaş gününü kutlayan Yumlu'ya pastasından ilk dilimi takım arkadaşı Aykut Akgün yedirdi. Doğum günü kutlamasında konuşan Mustafa Yumlu, "Bugün doğum günümü galibiyetle kutlamak beni ayrıca mutlu edecekti. Ama olmadı üzgünüm" dedi.

Şenol Güneş de başaralı oyuncunun doğum gününü kutlarken, sivil kıyafetleriyle antrenman sahasına gelen Tolga Zengin de takım arkadaşını kutladı. Takım arkadaşlarıyla ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre sohbet eden Tolga sağlık durumu hakkında Güneş'e bilgi verdi.

Trabzonspor’un antrenmanına sakatlıkları süren Tolga Zengin ve Colman ile izinli Volkan Şen katılmadı. Kolundaki sakatlık nedeni ile ikinci kez eli bandaja alınan Giray,

takımdan ayrı koşu yaptı, Soner ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Mustafa Yumlu, Olcan ve Bamba ise salonda çalıştı. Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşunun ardından soyunma odasına giderken diğer oyuncular ise kondisyon ve taktik antrenmanı gerçekleştirdi.