Bugüne kadar hiç bir sorun yaşatmayan Alanzinho’nun sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak isteyen yöneticiler, bu konuda teknik direktör Şenol Güneş’ten de onay aldı. Brezilyalı oyuncunun kendisiyle masaya oturmayı planlayan yönetime yeni şartlar koşmayacağı öğrenildi.

GÜNEŞ:"BURSASPOR ZORLU RAKİP"

Trabzonspor, yarın sahasında ağırlayacağı Bursaspor’u mağlup ederek 2 maçlık galibiyet serisini artırmak istiyor. Zirvedeki takımların puan kaybetmesiyle ilk 4 içine giren bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, geçen hafta Galatasaray engelini 3 puan alarak geçen Bursaspor için oyuncularını uardı. Daha fazla pas yapılmasını isteyen Şenol Güneş, yakaladıkları pozisyonların değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Şenol Güneş, Bursaspor’un zorlu bir rakip olduğunu belirttki, "Futbolseverlere güzel bir maç izleteceğimizi düşünüyoruz. Amacımız bu maçtanda 3 puan alarak yolumuza devam etmek" dedi.

GİRAY FORMASINI GERİ ALIYOR

Trabzonspor’un Ankaragücü ile deplasmanda oynadığı maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Giray, Bursaspor ile oynanacak olan maçta oynayabilecek. Şenol Güneş’in Mustafa Yumlu’yu yedekte bırakarak Giray’a ilk 11’de forma vereceği bildirildi.

İkinci yarıda sadece Karabükspor karşısında şok yaşadıklarını belirten Giray, "İkinci yarıda ciddi bir tırmanışımız var ve son haftaya kadar bunu sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden Bursaspor’u da mağlup etmeliyiz" dedi.

MAÇA İLGİSİ FAZLA

Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar, yarın akşam oynanacak Bursaspor maçına hava sıcaklığının çok düşmesine rağmen Bursaspor maçında tribünleri dolduracaklarını belirttiler.


YES(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)