Teknik direktör Şenol Güneş ve Asbaşkan Nevzat Şakar arasında dün yapılan görüşmenin ardından Trabzonspor’un yurtdışı kamp tarihleri de belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bordo mavili futbolcular, 1 Temmuz’da Trabzon’da buluşacak. 2 ve 3 Temmuz tarihlerinde sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcular, 4 Temmuz’da da yurtdışı kampının ilk bölümü için yola çıkacak.

Yurtdışı hazırlıklarının birinci etabını 19 Temmuz’da tamamlayarak Trabzon’a dönecek olan bordo mavililer, 23 Temmuz’da ikinci etap kamp çalışmaları için yeniden yollara düşecek ve 6 Ağustos’a kadar çalışmalarını yurt dışında sürdürecek. Bordo mavililerin ilk etap kampının büyük olasılıkla Hollanda’da gerçekleşeceği, hazırlık maçları ve ikinci etap kampının yapılacağı ülkeyle ilgili çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

FİLOZOF ŞENOL GÜNEŞ

Bosna’da Uluslararası Sarajevo Üniversitesi’nde yarın yapılacak seminere katılacak olan Şenol Güneş, etkinlik kapsamında ilk olarak IUS Footbal Club ile Univercity Sarajevo FC takımları arasında oynanacak maçın başlama vuruşunu yapacak. Ardından 14.30 seminerde konuşacak olan tecrübeli teknik adam, bu seminer sonrası katılımcılara ve öğrencilere imza dağıtacak.

Uluslararası Sarajevo Üniversitesi tarafından Şenol Güneş’in katılacağı etkinliğin afişi de dikkat çekti. "Trabzonspor Efsanesi" olarak adlandırılan Güneş’ten filozof ve teknik direktör olarak bahsedilen afişte, ayrıca Güneş’in başarıları ve etkinlik programı yer aldı.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)