GÜNEŞ'İN YETKİLERİ GENİŞLETİLDİ

Başkanı Sadri Şener’in pazartesi günü İstanbul’da bir araya geldiği Şenol Güneş’le yeni sezonda da yola devam etme konusunda görüş birliğine varılması, bordo mavili camiada sevinçle karşılandı. Şenol Güneş’in yetkilerinin genişletildiği belirtilirken Başkan Sadri Şener’in geçen sezon transfer konusunda yaşanan görüş ayrılıklarının en aza indirilmesi konusunda güvence verdiği belirtildi.

Yönetimin bu sezon transfer konusunda Şenol Güneş’in isteklerini göz önünde tutacağı öğrenildi. Şenol Güneş’in perşembe gecesi bir dizi etkinliğe katılmak üzere gideceği Güney Kore’de de bir durum değerlendirmesi yapacağı ve 30 Mayıs’ta döneceği Türkiye’de Başkan Sadri Şener’le yeniden bir araya gelerek transfer konusunu masaya yatıracağı ifade edildi.

TARAFTAR:"KOMUTAN ORDUSUNU BIRAKMADI"

Şenol Güneş’in görevine devam edecek olması, taraftarlar tarafından da olumlu karşılandı. İnternet sitelerine yorum yapan bazı taraftarlar şu görüşleri dile getirdiler:

"İyi ki kaldın, yoksa 10 sene geriye giderdik", "Komutan ordusunu bırakmadı. Şenol Hoca'yla İstanbul'u yine fethedeceğiz", "Hocaların hası, babamız bırakıp gitmedi bizi. Çok sevindim. Türk futboluna ve Trabzon’a daha katacağın çok şey var", "Geniş yetkiler, ne demek? Tüm yetkiler demeliydiler. Memlekette başka Şenol Güneş yok. Teslim ol, destekle, gerisine karışma", "Ohh bee! Bu GÜNEŞ asla batmaz!"

ALPER’DE SORUN

Trabzonspor, transferinde büyük yol katettiği Eskişehirsporlu Alper Potuk’tan vazgeçebileceği bildirildi. Eskişehirspor'a orta saha oyuncusu Alper için 2 milyon euro ve Sapara’nın bonservisi teklifiyle başvuran Trabzonspor’a, "Oyuncu değil, sadece para istiyoruz" cevabı verildi. Eskişehirspor’un 5 milyon eurodan aşağıya inmeyeceğini belirtmesi üzerine fiyatı pahalı bulan bordo mavililer, bu transferi şimdilik kaydıyla askıya aldı.

BAMBA BİTİRİLİYOR

Transferde önceliğini stopere verip bu konudaki temasarını yoğunlaştıran Trabzonspor, İngiltere 1'inci Lig ekiplerinden Leicester City’nin Fildişi Sahilli stoperi Sol Bamba’nın transferini bitirme noktasına geldi. Sol Bamba’nın menajeriyle yapılan görüşmede yıllık 1 milyon euro ücrette anlaşma sağlandığı, Liecester City ile yapılan görüşmelerde de büyük aşama kaydedildiği belirtildi. Transfer görüşmelerini Asbaşkan Nevzat Şakar’ın yürüttüğü bildirildi.


ÖA(TM/AÖ)