UYGUN:"ALANZİNHO’NUN GÜNÜYDÜ"

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Bülent Uygun ise, "Yeni bir takımız. Geç katılan futbolcularla birlikte bir takım sıkıntılarımız oluyor. Trabzonspor gibi güçlü bir takıma karşı iyi oynamaya çalıştık. Yediğimiz gol sonrası oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık. Bugün Alanzinho’nun günüydü. Maçı Trabzonspor’a getirecek tüm hareketleri yaptı. Yeni katılan arkadaşlarımızın form bulmasıyla daha iyi duruma geleceğiz" diye konuştu.

ALANZİNHO:"TÜM TAKIMI TEBRİK ETMEK LAZIM"

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho ise, "Bütün takımı tebrik etmek lazım. Bugün iyi futbol oynadık. Skoru artırabilecek fırsatları da yakaladık. Takımın tümünü gerçekten tebrik etmek lazım. Çünkü rakip defansif anlamda çok iyi oynuyordu. Böyle bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Trabzonspor’un ilk golünü atan Vittek ise, "Çok zor bir maç oldu ama kazandığımız için mutluyuz. 3 puana ihtiyacımız vardı. İyi bir maç oynadık. Uzun zaman sonra gol atmış olmam benim için çok önemliydi. Videoton’u da yenerek grup maçlarına kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Elazığsporlu Köksal ise "Bir puan için gelmiştik. Ama 3 puan da aklımızdan geçmiyor değildi. İstediğimiz mücadeleyi tam anlamıyla ortaya koyamadık. Fenerbahçe maçındaki gibi oynasaydık burada kazanabilirdik" derken Sinan Özkan, "İyi oynayıp ayağa topla çıkabilseydik daha iyi olabilirdi. Yediğimiz gol moralimizi bozdu. İlk yarı kendi sahamızda oyunu kabul ettik. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremeyince ikinci golü yedik ve oyun koptu. Artık Kasımpaşa maçına odaklanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.


ÖA(TM/AÖ)