Trabzonspor internet sitesinden, “Trabzonspor’un büyük taraftarına. Tribünü meşaleyle değil iyi tezahüratla aydınlat” başlığıyla yayınlanan mesajda, “TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın geçen sezon oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” denildi.

KASIMPAŞA İLE 7’İNCİ RANDEVU

Trabzonspor Kasımpaşa ile yarın Süper Lig'de 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek yapılan 6 maçta bordo mavili ekibin galibiyetlerde 4-1'lik üstünlüğü bulunuyor. 1 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 13 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

BAMBA’NIN ÖDÜLÜNÜ SÜMER VERECEK

TrabzonCell aboneleri tarafından Eylül ayının futbolcusu seçilen Trabzonspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Sol Bamba ödülünü yarınki Kasımpaşa maçı öncesi alacak. Bamba’ya ödülünü eski Başkan Özkan Sümer verecek.