YASİN'İN VERİLMEYEN GOLÜ

Bordo mavili takım, Bursaspor’a Batalla’nın 62’inci dakikadaki golüyle 1-0 yenilirken bu sezon sahasındaki ilk mağlubiyetini de aldı. Bu arada uzatma dakikasında Yasin'in vuruşunda ağlara giden topun daha önce Bamba'nın Musa'ya faul yapması nedeniyle hakemin golü iptal etmesi, eleştiri konusu oldu.

YENER:"HERKESE GÖRE GOL"

Genel Sekreter Yener, hakemin son dakikadaki o pozisyona kadar sahanın en iyisi olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Hakem o pozisyona kadar sahanın en iyisiydi diyebilirim. Ama son anda bir hata yaptı. Hem puan hem de ekonomik kaybımıza neden oldu. Bazı pozisyonlar vardır; kimine göre fauldür, kimine göre değildir. Sana göre goldür, bana göre değildir. Bu pozisyon herkese göre gol. Benim üzüldüğüm nokta hakemin pozisyona sadece 5 metre kadar yakın olmasına rağmen bu kararı vermesi."

"ÇOK GÜZEL MAÇLAR YÖNETTİ"

İlker Meral’in güvendikleri ve takdir ettikleri bir hakem olduğunu da belirten Hasan Yener, "Bu yıl da çok güzel maçlar yönetti. Niyetinden en küçük bir kuşkumuz yok. Düzgün bir insan. O hatayı yapmasa bence haftanın hakemi olurdu. Ama hem kendisini hem de bizi yaktı" diye konuştu.

"JANKO’NUN İLETİŞİM EKSİKLİĞİ VAR"

Takımının oyunundan memnun olmadıklarını da sözlerine ekleyen Hasan Yener, şöyle devam etti:

"Çok daha iyi oynamalıyız. Aslında gerçekçi bir gözle bakarsak, ilk yarıda bir pozisyon, ikinci yarıda da gol dışında rakibe fırsat vermedik. Ama tabii ki çok daha iyi oynamalıydık. İnişli, çıkışlı bir grafik sergilediğimiz doğru. Yorumların aksine Janko’yu özellikle son yarım saatte iyi buldum. Janko’yla ilgili sorunumuz bu futbolcuyla çok fazla birlikte olmamamız. Milli takım araları nedeniyle takımdan uzak kaldı ve arkadaşlarıyla tam anlamıyla çalışamadı. Takım arkadaşlarıyla iletişim eksikliği var. Kafayla indirdiği toplarda takım arkadaşlarıyla arasında uyum olsaydı tehlike yaratabilirdik. Bunları zamanla aşacağına inanıyorum. Bu maç iyi değildik ama takımımızın teknik heyet ve oyuncu kalitesi belli. Çok daha iyi işler yapacağımızı biliyorum."

"GÖZ GÖRE GÖRE"

Yönetici Nevzat Aydın, twitterde hakemi eleştirirken, "Evet bence de sezonun başından beri kötüyüz ama bu son dakikada göz göre göre verilmeyen gole tepki koymamız engellemez herhalde" ve "Yasin'e kırmızı veremedin ya kendin de biliyorsun yediğin haltı" iddiasında bulundu.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF