KARARI DEĞERLENDİRDİ

Asbaşkan Nevzat Şakar, UEFA’nın Trabzonspor ve Galatasaray’ın Avrupa kupalarına katılmasında herhangi bir engelinin olmadığı yönündeki yazısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 3 Temmuz 2011’de başlayan şike süreci boyunca kendilerinin sürekli olayın içine çekilmeye çalışıldığını belirten Asbaşkan Nevzsat Şakar, şunları söyledi:

"SIKINTI OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİK"

"Ancak her zaman söylediğimiz, sürecin başından bu yana vurguladığımız gibi Trabzonspor temizdi. Bu konuda kimsenin en ufak bir şüphesi olmaması gerektiğini hem biz hem Başkanımız Sadri Şener, defalarca söyledik. Şike süreci sonucunda hem adli yönden hem de UEFA yönünden bir sıkıntı olmayacağını söylemiştik. UEFA’nın bu yazısında da temiz olduğumuz ortaya çıktı."

"ÇOK DOĞRU BİR KARAR"

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi mutlu eden sonuçlar aldıklarını hatırlatan Asbaşkan Şakar, "Avrupa’da yine Türkiye’yi temsil edeceğimiz için büyük bir mutluluk yaşıyoruz. UEFA’nın da gerçekleri görmesi bizi mutlu etti. Çok doğru bir karar verdiler" diye konuştu.

TOLGA’NIN MİNİKLERİ MUTLU ETTİ

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, düzenlenen etkinlikte Fatih Çocuk Yuvası'nda ve çocuk evlerinde kalan miniklerle bir araya geldi. Vali Konağı’nın bahçesinde düzenlenen etkinlikte dans gösterileri, palyaço ve çeşitli organizasyonlarla eğlenen çocuklar, kendileri için hazırlanan pastayı da Tolga Zengin ile birlikte kestiler.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)