ÇABUKLUK ANTRENMANI YAPTI

Vaals Kasabası yakınlarındaki tesislerde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki çalışmada, sakatlıkları süren Aykut ve Giray, düz koşu yaptı. Sakatlığı nedeniyle Hollanda kampındaki antrenmanlara katılamayan ve çalışmalarını salonda sürdüren kaleci Tolga Zengin, ilk kez sahaya çıkarak kaleci antrenörü Alper Boğuşlu nezaretinde çabukluk ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Tolga’nın önümüzdeki günlerde takımla birlikte çalışmaya başlayacağı açıklandı.

TEKMELİK TAKTIRDI

Düz koşu ve pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda daha sonra yarı sahada 2’ye 2 hücum ve savunma çalışması gerçekleştirildi. Şenol Güneş, herhangi bir sakatlık yaşanmaması için futbolcularına tekmelik taktırdı. Büyük bir mücadele içinde geçen çalışmada özellikle Volkan Şen ve Vittek attığı gollerle göz doldurdu.

 Şenol Güneş de saha kenarından sık sık oyuncularını uyararak savunma ve hücumde yaptıkları hatalarını söyledi. Başkan Sadri Şener’in de izlediği antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapıldı.

SIKI GÜVENLİK

Trabzonspor’un Hollanda kampındaki organizasyon oyuncuları ve teknik heyeti memnun etti. Vaals Kasabası'nda antrenmanların yapıldığı tesis de oyuncular tarafından beğenildi. Bu arada tesisin kapısının güvenlik önlemleri için kapalı olması nedeniyle antrenman başladıktan sonra tesise gelen Başkan Sadri Şener ile Kaptan Tolga Zengin, Aykut ve Giray, görevlinin gelip kapıyı açmasını bekledi.

GÜNEŞ’TEN OLCAN’A BAŞARI BELGESİ

Şenol Güneş, masör Şefik Erkaya’yı yenerek tavla turnuvasında birinciliği kazanan Olcan Adın’a başarı sertifikasını verdi. İlk antrenmanın ardından dün akşam yenilen akşam yemeğinden sonra hazırlanan başarı belgesini Olcan’a veren Şenol Güneş, oyuncusunu kutladı. Bu arada tavla turnuvasına kaptan Tolga Zenginsponsor oldu, turnuva için 4 adet tavla aldı.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)