Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine katılan yönetici Recep Denizeri, kaleci Onur'la 5 yıllık, Alanzinho ile de 2 yıllığına anlaştıklarını açıklarken şöyle dedi:

"Her 2 futbocumuzdan da Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet bekliyoruz. Şu anda kendileriyle ilgili bonservis bedeli miktarı yok. Yani şu miktarı getirirlerse ayrılırlar, türünden bir madde yok. Onur zaten 5 yıl gibi uzun süre kalacak ve Trabzonspor’a önemli hizmetleri olacağına inanıyoruz. Onur’a Trabzonspor camiası olarak teşekkür etmek istiyoruz. Kulübümüzdeki dengeleri bozmamak adına kendisi büyük özveride bulundu."

ONUR:"EVİMDE KALDIM"

Çok mutlu olduğunu belirten Onur, sonuçta evinde kaldığını, tekrar sözleşmesini uzattığını vurgularken şöyle konuştu:

"Her şey güzel. Sayın başkana, yöneticilere, sevgili menacerime bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Çalışmalarıma hırsla devam edeceğim. Trabzonspor’da oynamak çok büyük ayrıcalık. Bu ayrıcalığı en iyi yaşayanlardan biriyim. Duygularım tarifsiz. Böyle bir camianın yanımda olduğu için herkese teşekkür ediyorum:"

Onur, bir soru üzerine takım kaptanı Tolga ile aralarındaki rekabet konusunda ise şunları söyledi:

"Sakatlığım süresi içinde Trabzonspor kulübünün başta başkan ve yöneticileri olmak üzere herkese beni dünyanın en iyi doktoruna gönderdikleri için teşekkür ederim. Bana ne kadar değer verdiklerini ve sahip çıktıklarını biliyorum ama en iyi örneği budur. Tolga abi önce çok iyi bir abi, insan ve iyi bir kaptan. Şu anda kendimi her şeyle hazır hissediyorum. Şans gelirse, kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum. Aslında Bora abi ve Zeki’yi de katarsak çok iyi 4 kalecimiz var. Büyük takımların iyi kalecileri olmak zorunda. Büyük takımların hedefleri büyük. İyi kaleciler sıkıntı değil, Trabzonspor için şans. Rekabet her zaman takıma kazandırır. Takım kazançlı çıkar. Elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışın o formayı alnımızın akıyla terleteceğiz."

ALANZİNHO:"BURAYA BÜYÜK BİR AİDİYET DUYUYORUM"

Alanzinho ise 3 yıldan sonra yeni sayfa açtığını belyirtti. Çok mutlu ve memnun olduğunu ifade eden Alanzinho, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulüp ve şehirdeki insanlar beni çok iyi sahiplendiler, sürekli yardımcı oldular. Buraya büyük bir aidiyet duyuyorum. Türk futbolunda bu kadar önemli yeri ve futbol geleneği olan bir yerde devam etmek ve parçası olmak benim için büyük onur. Yeni açılan bu sayfada umarım katkılarım daha üst seviyede olur."

Alanzinho'nun 2013–2014, Onur'un ise 2015–2016 sezonun sonuna kadar sözleşme imlzaladığı açıklandı.

DİVAN KURULU’NDA SEÇİM GÜNÜ

Trabzonspor Divan Genel kurulu yarın yapılacak. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak’ın tek aday olarak gireceği genel kurulda söz alacak olan üyeler, görüşlerini açıklayacak. Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi’nde saat 10.30’da başlayacak olan genel kurulda Ali Özbak’ın listesi şöyle:

"Cafer Hazaroğlu, Yusuf Bahadır, Faik Arıkan, Nadir Saral, Abdulmecit Sarı, Ahmet Fazıl Pirselimoğlu, Turgut Görgün, Erkan Bulak"

BASKETBOL TAKIMININ İSYANI SÜRÜYOR

Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında Banvit maçında kural ve hakem hatası sonucu yenildiklerini tekrarlarken şöyle dedi:

"Bugüne kadar yapılan hataların sporun içinde bulunan hatalar olduğunu sanıyorduk. Ancak Banvit açında kasıtlı olarak maçı kaybetmemiz istendi. Banvit’in idari sorumlusu hakem masasında oturuyordu. Ayrıca 8 saniye kala kullandıkları faul atışında oyuncuları boyalı bölgeye erken girerek kendisine avantaj sağladı. Hakemlerin bunu görmemesini anlayamıyoruz."

Antrenör Halil Üner ise 30 yıllık çalıştırıcılık hayatında bu tür bir hakem hatası görmediğini söyledi.

POTADA RAKİP GALATASARAY

Trabzonspor, yarın saat 15.00’de Galatasaray Cafe Crown’u ağırlayacak. Beko Basketbol Ligi’ndeki son karşılaşmasında Banvit’e uzatmalarda 95–85 yenilen bordo mavili basketbolcular, Banvit karşısındaki iyi basketbolu Galatasaray Cafe Crown karşısında da sergileyerek salondan galibiyetle ayrılacaklarını iddia ettiler.

Antrenör Halil Üner ise, "Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Güçlü takım güçsüz takım ayrımı yapmadan artık her maça kazanmak amacıyla çıkıyoruz. Banvit maçında bunu gösterdik. Eksiklerimize rağmen son ana kadar maça asıldık ve kazandığımız maçı hakem hatalarıyla rakibe vermek zorunda kaldık. 30 yıllık antrenörlük hayatımda bu tür bir hakem hatası görmedim. Galatasaray maçında daha dikkatli olacağız. Seyircilerimizi salona bekliyoruz" diye konuştu.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)