Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu’nun hafta başında Danimarka’ya giderek FC Kopenhagen kulübü yöneticileri ve N’Doye ile yaptığı görüşmelerin ardından, transfer tıkanmıştı. N’Doye’nin bordo – mavililerin şartlarını kabul etmesine rağmen, Danimarka kulübünün istediği bonservis bedelini vadelendirmemesi nedeniyle iki kulüp arasında sorun çıkmıştı. Trabzonspor, çok istediği N’Doye ısrarından vazgeçmedi ve yeni tekliflerle Kopenhagen’i sıkıştırmaya devam etti. Bu sabah yapılan son görüşmede de Danimarka kulübü Trabzonspor’un şartlarını kabul edince, Senegalli golcünün transferi sonlandırılmış oldu. Gerekli prosedürlerin halledilmesinin ardından N’Doye’nin Trabzon’a gelerek imza atacağı, bordo – mavililerin yurtdışı kampının ikinci bölümünde de takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

TRABZONSPOR DÖRDÜNCÜ SINAVINDA

Trabzonspor, Hollanda kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçını yarın oynayacak. Sittard kasabasında Belçika liginin güçlü ekiplerinden Standard Liege karşısına çıkacak olan bordo – mavililerin karşılaşması TSİ 19.00’da başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in S. Liege karşısında ideale yakın 11’le maça başlaması bekleniyor. Bordo – mavililer ilk hazırlık maçında Alman amatör lig ekiplerinden Uerdingen ile 1 – 1 berabere kalmış, daha sonra Hollanda temsilcisi Willem II’yi 4 – 1 ve Belçika takımı Charleroi’yi 1 – 0 mağlup etmişti.

GOLCÜLERE ÖZEL PROGRAM

Trabzonspor Hollanda kampındaki hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Vaals kasabasında Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı devam eden Aykut takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Isınma koşuları ve hareketleriyle başlayan çalışmada daha sonra yarı ve tam sahada çift kale maçlar gerçekleştirildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenmanın bir bölümünde Brezilyalı golcü Paolo Henrique ile saha ortasında özel bir görüşme yaptı. Bu sırada Henrique’nin ilginç el hareketleriyle Şenol Güneş’e pozisyon hatalarını anlatması dikkat çekti. Antrenmanın son bölümünde Cuma namazına gitmek isteyen futbolcuları erken gönderen Şenol Güneş, Sapara,. Vittek, Alanzinho, Colman, Adrian ve Henrique’ye özel gol çalışması yaptırdı. Bu futbolculardan, topu kale direklerinin yanına koydurduğu kramponlarla kale direği arasındaki boşluktan geçirmelerini isteyen Güneş, oyuncularına vuruş teknikleri konusunda da yardımcı oldu. Başarılı vuruşlarda futbolcularını kutlayan Güneş, çalışmanın sonunda ise “En çok golü Sapara attı” dedi.