TEK EKSİK TOLGA

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Tegelen İrene Sport Center’da yapılan antrenmana salonda çalışan kaleci Tolga Zengin katılmadı. Sakatlığı nedeniyle Hollanda kampındaki antrenmanlara bugüne kadar katılamayıp çalışmalarını salonda sürdüren Aykut Akgün yürüyüş, adalesinde gerginlik olan Colman ise düz koşu yaptı. Son üç antrenmana katılmayan Sapara ise takımla birlikte çalıştı.

GÜNEŞ ÜŞÜDÜ

Antrenmanın yapıldığı Tegelen’de sabahtan itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına Trabzonspor'u da etkiledi. Antrenman sahasına tişörtleriyle giden futbolcular, malzemecilerden eşofmanlarının üstlerini istediler. Şenol Güneş de sahaya çıktıktan sonra montunun kapüşonunu kapattı, antrenman boyunca çıkarmadı.

ÖNCE GÜÇ SONRA TAKTİK

Antrenmanın ilk bölümünde elastiki bantlarla güç ve dayanıklılık çalışması yapan Trabzonsporlu futbolcular, daha sonra dar alanda pas ve yan top antrenmanı gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın son bölümünde ise serbest koşu yapıldı.

İKİNCİ PROVA YİNE SEYİRCİSİZ

Sezonun ilk hazırlık maçında Alman Amatör Lig ekiplerinden KFC Uerdingen ile 1–1 berabere kalan Trabzonspor, yarın ikinci hazırlık maçını oynayacak. Trabzonspor, Almanya’nın Krefeld Kentindeki Grotenburg Stadion’da Türkiye saatiyle  19.00’da başlayacak maçta Hollanda 1'inci Lig ekiplerinden Willem II ile karşılaşacak. Şenol Güneş’in yine çok sayıda futbolcuya görev vermesi beklenen maç, ilk maçta olduğu gibi seyircisiz oynanacak.

TRANSFER ZİRVESİ HOLLANDA’DA YAPILACAK

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, cumartesi günü katılacağı Hollanda kampında  Asbaşkan Nevzat Şakar ve Şenol Güneş’le özel bir toplantı yaparak başta transfer olmak üzere gündemdeki gelişmeleri ele alacak. Toplantıda Şenol Güneş’in istediği bilinen stoper ve bir forvetin transferiyle ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.

BARIŞ ATAŞ’A YENİ TEKLİFLER

Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyip kampa götürülmeyen Barış Ataş’a, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ve Antalyaspor'la Bank Asya 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor ve Karşıyaka’nın talip olduğu öğrenildi. Kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Barış için kulüplerle görüşmelerin sürdürüldüğü bildirildi.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)