Başkan Sadri Şener tarafından 10 Temmuz’a kadar izin verilen Burak’ın Lazio ile yaptığı görüşmeler iyice çıkmaza girdi. Burak’la anlaşmasına rağmen Başkan Sadri Şener’i, hem 5 milyon euronun takside bölünmesi, hem de sonraki satıştan verilecek yüzde 25’lik payın kaldırılması konusunda ikna edemeyen Lazio, transferden vazgeçme noktasına geldi. Başkan Şener’in de özellikle 5 milyon eorunun peşin ödenmesi konusunda taviz vermemesinin, bu hafta yapılması planlanan görüşmeyi de çıkmaza soktuğu vurgulandı.

TRANSFER PLANI REVİZE EDİLECEK

Yurt dışına gidemeyen Burak’ın Başkan Sadri Şener’in istememesine rağmen Galatasaray’la adının geçmesi de bordo mavili yönetimi transfer planını revize etmeye yöneltti. Galatasaray’ın 3 ya da 3.5 milyon euro ve bir futbolcu verebileceği öne sürüldü. Buna karşılık Trabzonspor’un 8 milyon euro bonservis fiyatı ya da 6 milyon euro bonservis ve Sercan’ı isteyeceği belirtildi. Başkan Sadri Şener’in Burak’ın gitmesiyle oluşacak tepkiyi, bu transferden gelecek parayla bir yıldız oyuncu alarak azaltmaya çalışacağı vurgulandı.

MORAL DEPOLADILAR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonsporlu futbolcular, yoğun antrenman programının yorgunluğunu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde dün akşam düzenlenen yemekte atmaya çalıştı. Teknik heyet, futbolcular ve A Takım idari personelinin katıldığı yemekte canlı müzik eşliğinde vakit geçiren oyuncular, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

HAZIRLIKLAR SÜRDÜ

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana izinli Burak ve adalesinde gerginlik bulunan Henrique katılmazken, kaleci Tolga takımdan ayrı çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan günün ilk antrenmanında sağlık toplarıyla kuvvet çalışması ardından da 30 dakika süren aerobik dayanıklılığa yönelik koşu yapıldı.


ÖA(TM/AÖ) (FOTOĞRAF)