"TOLGA'NIN BAĞLARINDA KOPMA VAR"

Şenol Güneş, kaleci Tolga’nın sakatlığıyla ilgili olarak da, "Bağlarında kopma var. Yarın bakacağız. O pozisyonda kolunu yana fazla mı açtı, darbe mi aldı göremedim. Ama faul verilmediğine göre kolunu fazla açtı herhalde" diye konuştu.

tonuxtu.

ÇALIMBAY: POZİSYONA GİRİYORUZ GOL ATAMIYORUZ

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ise, "Kötü oynamadık. İyi pozisyonlar yakaladık. Ama yemememiz gereken bir gol yedik. Trabzonspor’la oynarken az pozisyon bulursunuz ve yakaladığınız pozisyonları da atmanız gerekir. Ama genel olarak baktığımızda takımın oyunundan memnunum. Pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz. Üç ihtimalli bir maçtı ama her şeyden önce zevkli bir maçtı. İki takım da kazanmak için oynadı. Sıkıntılarımızı önümüzdeki haftalarda aşacağız ve inşallah istediğimiz yere geleceğiz" dedi.

HALİL: "3 PUAN İLAÇ GİBİ GELDİ"

Trabzonspor’un golünü atan Halil Altıntop ise, "Çok önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Yapabileceklerimizin altında kaldığımız bir maçtı. Çok önemliydi bu 3 puan. Geçen haftaki sonuçlar moralsizlik verdi, özgüvenimizi azalttı. Fenerbahçe maçı öncesi bu 3 puanın o kadar iyi oynamasak da bize ilaç gibi geldiğini düşünüyorum. Umarım takım gelecek haftalarda gerçek kalitesini ortaya koyar. Emerson’un iyi oynadığını düşünüyorum. 6 resmi maç oynadık ve sadece 2 gol yedik. Bu sezonun güzel tarafları da var. Trabzonspor’un hedefleri büyük olduğu için biraz daha kalitemizi ortaya koymamız gerek" diye konuştu.

Halil, “Benim üzüldüğüm taraf son haftalarda sanki bir sezon oynanmış ve bitmiş gibi olumsuz eleştirilerin ön plana çıkması. Çoğu arkadaşımız genç. Böyle eleştiriler genç oyuncuların özgüvenini çabuk alıyor. Çoğu kişi galiba farkında değil ama burası Trabzonspor. Herkes elinden gelenin en iyisini yapacak. Biraz kırgındım. Bu zaten bütün takımın duruşundan da belliydi. Bu durumu aldığımız galibiyetle takım olarak yendiğimize inanıyorum" dedi.

ZEKİ: ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI

Trabzonspor’da ilk resmi maçına çıkan Zeki Yavru ise, "İlk 3 hafta istediğimiz sonuçları alamadık. Milli takım arasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Çok çalıştık. Sürekli bu maçı düşündük. Fenerbahçe maçı öncesinde artı moral olması için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Mutlak galip ayrılmak istiyorduk. İyi veya kötü futbol olarak değerlendirmek istemiyorum bu maçı" diye konuştu.

ERHAN:"BİZE YAKIŞMAYAN GOL YEDİK"

Sivassporlu Erhan ise, "Kazanmak ve 3 puan almak için gelmiştik. İyi de mücadele ettik ama bir türlü golü yapamadık. Bize yakışmayan bir gol yedik. İlerideki haftalarda daha iyi bir Sivasspor izleteceğiz ve üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz" dedi. Sivassporlu Ziya ise, "Trabzonspor lige istediği gibi başlamadığı için bizim maça farklı bir motivasyonla hazırlandılar. Maçın hakkı bence beraberlikti. İki takımın da pozisyonları var" diye konuştu.


ÖA(TM/AÖ)