BAŞKAN MAÇA İZLEMEDİ

Trabzonspor’un 3–0 kaybettiği Eskişehirspor maçının 70’inci dakikasında taraftarların tepki göstermesi üzerine 8 maç aradan sonra geldiği Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu terkeden Başkan Sadri Şener, Kayserispor maçını izlemedi.

KONGREDEN SONRA DÖNDÜ

Cumartesi günü yapılan mali genel kurul nedeniyle cuma günü Trabzon’a gelip teknik direktör Şenol Güneş ve yöneticilerle görüşen Başkan Sadri Şener, kongreye katıldıktan sonra dün akşam takımın son antrenmanını da izledi. Şener, daha sonra akşam saatlerinde İstanbul’da bir arkadaşının düğününe katılacağını belirterek kentten ayrıldı. Eskişehirspor maçında yaşananlara çok üzüldüğü bilinen ve yakın çevresine Avni Aker’de bir süre maçlara gelmeyeceğini belirten Bakan Şener, Kayserispor maçına kalıp kalmayacağını soran basın mensuplarına da, "Beni yine yuhalatmak mı istiyorsunuz. Seviyorsunuz galiba beni yuhalatmayı" yanıtını vermişti.

"SERİ İSTİYORUZ"

Kayserispor maçına gelmeyen Başkan Sadri Şener, taraftarlara maç günü dergisi aracılığıyla seslendi. Şener’in dergideki yazısında şu ifadeler kullanıldı:

"Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında elde ettiğimiz farklı skorla oynadığımız güzel futbol, ekibimizin kalitesini ve kapasitesini gözler önüne sermiştir. Bu etkin görüntüyü Kayserispor önünde de sürdürüp üst üste ikinci galibiyetimizi elde ederek bir seri yakalamak istiyoruz. Ayrıca kalan müsabakalarda da elde edeceğimiz kazançlar sonrasında gireceğimiz devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıya daha farklı bir görüntüde başlayacağımıza olan inancımız tamdır. Bu konuda teknik heyetimize ve futbolcu kadromuza tüm kalbimizle güveniyoruz."

ADRİAN’A ÖDÜL

TrabzonCell kullanıcılarının oylarıyla Kasım ayının oyuncusu seçilen Adrian’a ödülünü Kayserispor maçı öncesi Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay verdi.

ŞOTA ESKİ DOSTLARIYLA BULUŞTU

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, bir taşla iki kuş vurdu. Hafta içinde kendi evinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u ağırlayacak olan ardından da hafta sonu eski takımı Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Şota, her iki rakibinin maçını izledi. Trabzon’da eski dostlarıyla buluşan, Kayserispor’un kamp yaptığı otele de giderek menajer Süleyman Hurma ile görüşen Şota’ya Avni Aker’de de sevgi gösterisinde bulunuldu.

JANKO VE COLMAN YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakatlıkları süren Colman, Janko, Bamba’yı 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Tecrübeli teknik adam ayrıca Zeki Ayvaz, Cech, Barış, Aykut, Volkan, Ferhat ve Soner’e de maç kadrosunda yer vermedi.


ÖA(TM/AÖ)