BAŞKAN ŞENER GELMEDİ


Süper Lig’in 13. haftasında Eskişehirspor’un sahasında Trabzonspor’u 3 – 0 yendiği karşılaşmanın 70’inci dakikasında taraftarın yoğun protestoları nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu terketmek zorunda kalan Başkan Sadri Şener, kupa maçına gelmedi. Ligdeki Eskişehirspor maçından bu yana Hüseyin Avni Aker’e gelmeyen Şener’in, Galatasaray maçı için Trabzon’a gelmesi bekleniyor.


RÖVANŞ MAÇI


Maça gelmeyen Şener, resmi maç günü kitapçığında taraftarlara seslendi. Şener, yazısında şu ifadeleri kullandı:


“Hedefimiz alacağımız 3 puanla gruplara iyi bir başlangıç yapmak. Ayrıca ligde kendi sahamızda kaybettiğimiz rakibimiz karşısında kazanarak bu karşılaşmanın rövanşını da almak istiyoruz. Ligdeki olumsuz durumumuzu düzeltme adına hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçını da galibiyetle kapatmamız büyük önem taşıyor. Eskişehir önünde fgelecek iyi bir sonuç bu maç öncesinde de takımımıza moral olacaktır. Amacımız devre arasına iki galibiyetle girerek bu süreci iyi geçirdikten sonra ikinci yarıda farklı bir Trabzonspor izlettirmektir.”


GÜNEŞ GELENEĞİ BOZDU


Kupa maçlarında kaleci Tolga Zengin’e, lig maçlarında ise Onur’a şans veren Teknik Direktör Şenol Güneş, Eskişehirspor kupa maçında bu geleneğini bozdu. Kupa maçında da kaleyi koruyan Onur yaptığı harika kurtarışlarla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Yedek kulübesinde bekleyen Tolga’nın hafif bir sakatlığı olduğu için görev almadığı öğrenildi. Bu arada Şenol Güneş ilk yarıyı kapatan Bamba’nın yanısıra Yasin, Mustafa Yumlu, Ferhat, Soner, Alanzinho, Barış, Cech, Vittek ve Zeki Ayvaz’ı kadroya almadı.


KAMİL SÖNMEZ UNUTULMADI


Hayatını kaybeden ünlü türkücü Kamil Sönmez de maç öncesi unutulmadı. Skorborda Sönmez’in fotoğrafı yansıtılırken, stad hoparlörlerinden de ünlü türkücünün eserleri çalındı.


ÖA(TM/AÖ)