‘TOPU HİÇ GÖRMEDİM’

Ay-yıldızlı futbolcu, belki de uzun yıllar hatırlamak bile istemeyeceği pozisyonu yakın çevresine anlattı, “Çok basit bir gol yedik ve ne yazık ki buna ben sebep oldum. Bana en yakın olan rakibi kontrol altında tutmaya çalışırken, hemen önümdeki oyuncular nedeniyle topu hiç görmedim” ifadelerini kullandı



2014 Dünya Kupası elemelerinin kader maçında Macaristan’la 1-1 berabere kalan A Milli Takımımız’da, 71. dakikada yenilen golün talihsiz ismi Semih Kaya, hiç hatırlamak istemediği pozisyonu yakın çevresine anlattı.

Genç stoper, Macarların sol taraftan kullandığı taç atışı sırasında kendisine en yakın olan rakibi kontrol altında tutmaya çalıştığını belirtirken, önündeki oyuncular nedeniyle topu göremediğini ifade etti. Yaşadığı üzüntüyü yakınlarıyla paylaşan milli oyuncu, “Çok basit bir gol yedik ve ne yazık ki buna ben sebep oldum. Ama topu hiç göremedim ve dizime çarptığında fark ettim. İş işten geçmişti artık. Çok üzgünüm” dediği kaydedildi.
Karşılaşmadan sonra adeta çöken Semih Kaya’yı takım arkadaşları teselli etti.
Başta Arda Turan olmak üzere soyunma odasında genç futbolcuyu teselli etmek için adeta sıraya giren ay-yıldızlı oyuncuların, “Bu sonucun sorumlusu olarak kendini görmemen gerekir. Bu beraberlikte hepimizin hatası var” diyerek, Semih’e destek verdikleri belirtildi.

Fatih Terim’den destek
Semih Kaya’ya bir destek de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den geldi. Terim’in dünkü antrenman öncesi Florya’da Semih’le bir görüşme yaparak oyuncusuna moral verdiği kaydedildi.
Sarı-kırmızılı teknik adamın, “Herkesin başına gelebilecek bir talihsizlik yaşadın. Bunlar senin için bir tecrübe olmalı. Önünde daha çok uzun seneler var. Bu yüzden toparlan ve Macaristan maçını en kısa sürede kafandan sil” dediği vurgulandı.