Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Denizer ve Yılmaz Büyükaydın’ın yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Türkiye'de gidilmedik kulüp, görülmedik tesis kalmayacak" sloganını hayata geçirdiklerini belirtti.

Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise, 27 Şubat 2012'de seçildikten sonra TFF Yönetim Kurulu olarak hemen harekete geçtiklerini dile getirerek, "Önce İstanbul'da Bank Asya 1.Lig, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig'den toplam 109 kulübümüzün başkanı ile buluştuk. Tüm liglerin kendi aralarında seçim yaparak, ilgili ligden ve gruptan 3'er de temsilci belirledik. Şimdi de Spor Toto 3.Lig'i temsilen 9 kulüp başkanımızla birlikte Karadeniz Bölgesi'nde kulüplerimizle biraraya geliyoruz" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, TFF’nin bu adımının Türk futboluna çok olumlu artılar katacağına inandıklarını vurguladı. Ziyaret sonunda Nevzat Şakar’a, Başkan Sadri Şener adına hazırlanmış 61 numaralı milli takım forması hediye edildi.

GÜNEŞ'TEN YEMEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nin yeni seçilen yönetim kuruluna Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde öğle yemeği verdi. Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’nin yeni yönetim kurulunu kutlayan Güneş'e Dernek Başkanı İlyas Akçay da ilgisinden dolayı teşekkür etti.