Terim o soruya yanıt vermedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beyaz Tv canlı yayınında yönetimle yaşadığı sıkıntılar ve transferi konusundaki sorulara yanıt vermekten kaçındı.


Antalyaspor maçı sonrası Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Tv adlı programa telefonla bağlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim önemli açıklamalar yaptı. 
 
Son haftalarda Burak 'a neden ilk 11 'de yer vermediğine açıklık getiren Terim “Burak mesajımı almış” dedi. Terim sözlerini şöyle sürdürdü; 
 
BURAK MESAJIMI ALMIŞ 
Burak Yılmaz adına çok sevindim. Bir çok spekülasyon vardı onlara da son verdi. Ben 4 santrafor varken Burak 'ı istedim. Bazen teknik adamlar mesajlar verirler. Bu mesajları verirken de değişik stilleri var. Burak deme ki mesajımı almış. Burak mesajımı sözlü almayınca, demek ki beraber bir iki maç oturması gerekti. Burak bizim için önemli bir oyuncumuz. Burak çok daha büyük yerlere gelecek. Benim yapacağım şeyler, oyuncumun daha iyi yerlere gelmesi içindir. 
 
TERİM 'İN YANIT VERMEDİĞİ İKİ SORU 
Terim, Ahmet Çakar 'ın “Kasımpaşa maçı sonrası yönetiminle ilgili serzenişinizin sebebi neydi?” sorusuna ise yanıt vermekten kaçındı. “Bu konu arabada giderken, konuşacağım bir konu değil” diyen Terim bu soruya yanıt vermeyeceğini ve anlayış beklediğini söyledi. 
 
Moderatör Ertem Şener 'in Manchester City 'nin Terim 'i transfer etmek istediği yönündeki iddiaları sorması üzerine,Terim o soruya da yanıt vermekten kaçındı. Terim “Buna da cevap vermem” diyerek konuyu kapatmayı tercih etti.