Beşiktaş'a verilen men cezasıyla ilgili olarak Süper Lig kulüplerinin başkanlarının DHA'ya (Doğan Haberz Ajansı) yaptıkları açıklamalar  şöyle:

"TÜRK FUTBOLU AÇISINDAN İYİ OLMADI"

NEVZAT ŞAHİN (Kardemir Karabükspor Başkanı): "Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılamaması, hem Beşiktaş camiası, hem de Türk futbolu açısından iyi olmadı. UEFA'nın Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından 1 yıl men etmesini üzüntüyle karşıladık. Ama futbolun içersinde bu tür olaylar var. Bu tür sıkıntılara girmemek içinde gerekli planlamaların, tedbirlerin zamanında alınması ve yapılması gerekiyor. Keşke planlamalar zamanında doğru yapılsaydı. Beşiktaş camiası büyük, köklü bir kulüptür ve bunun altından kalkacaktır."

HASAN AKINCIOĞLU (Medical Park Antalyaspor Başkanı): UEFA’nın Beşiktaş aleyhine verdiği ceza, son derece üzdü. Karar, Türk futbolu adına da üzüntü yarattı. Beşiktaş gibi önemli bir kulübün böyle bir cezaya çarptırılması elbette hoş değil. Bu ve buna benzer kararın, bir daha yaşanmamasını diliyorum."

ALİ KAHRAMANLI (Mersin İdmanyurdu Başkanı): "Bu ceza, çok üzücü bir durum. UEFA'nın biraz esnek davranması gerekiyordu. Bütün kulüplerin borçları var. Beşiktaş Kulübü, buna itiraz edecektir. İnşallah bu meseleyi çözerler. Buna inanıyorum."

NEDİM TÜRKMEN (Orduspor Başkanı): "UEFA tarafından Beşiktaş'a verilen cezayla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Yorum yapmamızda zaten şık olmaz."