Gece hayatına fazlaca dalan Stoch, takıma katkı sağlamayadığı gibi kendi kariyerini de zedeliyor.

Süper Lig'deki en son golünü süper final grubunda 29 Nisan'da Beşiktaş'a atan Miroslav Stoch o gündür bugündür fileleri havalandıramadı. Bu zamana kadar oynanan resmi ve hazırlık maçları olmak üzere toplam 14 karşılaşmada istenen performansı gösteremeyen Stoch gece aleminde boy gösterince teknik heyet tarafından da uyarıldı. Kendisine çeki-düzen verilmesi istenen Stoch, sakatlıkların çok olduğu dönemde fırsatı iyi kullanamadı ve takıma skor ve performans anlamında katkı sağlayamadı.

Milli takım kampında da barda sabaha kadar eğlenen Stoch bu halini düzeltmezse devre arasında satış listesine konulacak.

SLOVAKYA FEDERASYONU STOCH'A CEZA VERMİŞTİ

Bu arada milli maç sonrası soluğu gece kulübünde alan Miroslav Stoch'a Slovakya Futbol Federasyonu tarafından ağır para cezası verilmişti.

Slovakya'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda oynadığı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan Litvanya karşılaşmanın ardından soluğu bir gece kulübünde alan Stoch, takım arkadaşları ile birlikte bir barda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenince öfkeleri üzerine çekmiş ve takım arkadaşları ile beraber para cezasına çarptırılmıştı.


UD(UD/FG)