Sivasspor taraftarları, geçen hafta tahliye olan Başkan Mecnun Otyakmaz'ı kente ilk kez gelişinde karşılamak için program yaptı. Anadolujet'in Sabiha Gökçan Havalanı'ndan kalkan TK7294 sefer sayılı uçağına binen Başkan Otyakmaz'ı karşılamak için binlerce taraftar havlanına yöneldi. 10'larca otobüs, minibüs ve özel araçlarla havalanına gidenlerin bir bölümü havalanı yolundaki kar ve olumsuz koşullar nedeniyle Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında bekletildi. Taraftarların bir kısmı ise havalanın yolcu indirme kısmında coşku içerisinde döviz ve pankartlarla bekledi. Başkan Otyakmaz'ı karşılamak üzere İkinci Başkan Erdal Sarılar ile yöneticiler, oda başkanları da havaalanına geldi. Sivas üzerine gelen Anadolujet uçağı, kar yağışı ve tipi nedeniyle iki kez denediği piste iniş yapamayınca Kayseri Erkilet Havalanı'na yöneldi. Uçağın alana inemediği ve Kayseri'ye yöneldiği anonsunun yapılması üzerine taraftarlar hayal kırıklığı içinde alanı terk etti.

Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, uçağın hava koşulları nedeni ile inemediğini belirterek, "Pilot iki kez inmeyi denedi ama olmadı. Maalesef Başkanımızı burada karşılayamadık. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca başkanla taraftarın buluşması için bir program yapacağız" dedi.

13.00'TE KULÜPTE PROGRAM

Karşılama programının hava muhalefetine takılması üzerine Sivasspor, yarın saat 13.00'te kulüp binasında program yapılacağını duyurdu. Yöneticiler taraftarları yarınki programa katılmaya davet etti.

Uçakla Kayseri'ye inen Başkan Mecnun Otyakmaz'ın bu akşam karayolu ile kente geleceği açıklandı.