Kırmızı beyazlı takımın son çalışmasını, babası Bektaş Çalımbay'ın rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'a giden teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yerine yardımcı antrenör Bülent Albayrak yönetiminde yaptı. Çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik çalışmalarla başlayan antrenman pas çalışması ve yarı sahada çift kale maçla son buldu. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını belirten Bülent Albayrak, şunları söyledi:

"Bir haftadır bu maçı bekliyorduk. Uzun süredir sakatlığı bulunan Cerny takımda yok. Senecky'nin adalesinde bir rahatsızlığı var. Durumu henüz net değil. Eneramo'nun İstanbul Büyükşehir Belediye maçında bir adale sakatlığı vardı. Maça yetişip yetişmeyeceğini bilmiyoruz. Bugün son kontrolleri yapılacak, ondan sonra oynayıp oynamayacağı belli olacak. Yani tek hedefimiz var, bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Galatasaray maçına da galibiyet amacıyla çıkacağız, inşallah kazanan taraf biz oluruz."

HAKEMLER STADI İNCELEDİ
Bu arada karşılaşmanın hakemleri maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda incelemelerde bulundu. Stada gelen İlker Meral, Adil Sinem, Hakan Yemişken ve 4'üncü hakem Kutluhan Bilgiç, stat zemininde inceleme yaptı, Fatih Şimşek'ten bilgi aldı.
 
GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF