Beşiktaş beraberliği sonrası Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, maç hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle tedavisini sürdüren Hayretttin Yerlikaya, çalışmayı bir süre kenardan izledi. Hayrettin'in ancak bir ay sonra düz koşulara başlayabileceği bildirildi.

Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Dar alan ve çift kale çalışmasına tüm oyuncular katıldı. Ara transferin son gününde takıma dahil edilen kaleci Senecky de çalışmalara başladı. Antrenman sırasında Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçının zor olacağını belirterek şunları söyledi:

"Ligde kolay maç yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Favori olarak gösterilen takımlar mağlup olabiliyor veya yenilecek denilen takımlar galip gelebiliyor. Onun için zor bir lig yaşanıyor. Kalan 8 maçta hem alt sıralarda hem üstte çok büyük mücadele olacak. Fenerbahçe çok değişik bir takım. Deplasmanda ayrı içerde ayrı bir takım. İçerde çok dikkat etmek gerekiyor. Baktığınızda kendi sahasında mağlubiyeti olmayan tek takım. Çok tehlikeli ve maçın kadeini değiştirebilecek oyuncuları var. Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan, bilhassa Beşiktaş maçının ikinci yarısındaki oyunumuzun biraz daha üstüne çıkmamız gerekiyor ki puanla dönelim. Üst üste Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile oynayacağız. Bu takımlar puan sıralamasında bizim üstümüzde olan takımlar. Önümüze hedef koyduksak mutlaka bu maçlardan da puan veya puanlar almamız gerekiyor. Ben oyuncularımıza yürekten inanıyorum, ordan iyi bir neticeyle döneceğimizi düşünüyorum."

Hayrettin dışında eksiklenin bulunmadığını açıklayan Rıza Çalımbay, görülmeye başlayan şike davası konusunda ise, "Söyleyecek bir şey yok, herkes gibi biz de izliyoruz. İnşallah her şeyin hayırlısı olur" diye konuştu.