Antalyaspor'a geçen hafta deplasmanda 4-2 yenilen Sivasspor, hafta sonu evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Aatıf ile Milan Cerny katılmadı. Hafta sonu alınan farklı yenilgiye rağmen futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Rıza Çalımbay Antalya maçında kötü oynadıklarını ve beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Antalyaspor maçında çok kötü oynadık. Bilhassa maçın ilk yarısında çok kötü oynadık, ikinci yarıda biraz toparlandık. Ama ilk yarıda oynadığımız kötü futbol neticesinde de mağlup olduk. Bunu telafi etmemiz gerekiyor. Lig uzun bir maraton, kazansak da kaybetsek de  istikrarı korumak için bu maçı kazanmamız lazım. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Çok istekli ve disiplinli bir takım. Taraftarımızın da desteğiyle istediğimiz galibiyeti alacağız."

Takımındaki sakat futbolcuların durumlarına da değinen Çalımbay, "Aatif, Antalya maçında yine sakatlandı. Cerny'in bir sakatlığı var. Aatif'ın durumu belli değil ama Cenry büyük ihtimalle bizimle olacak" ifadelerini kullandı.
 
EA(EA/AÖ) (FOTOĞRAF)