YILMAZ VURAL:"YAKINLAŞMA FIRSATINI KAÇIRDIK"

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, iki takım açısından da 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi, "Sivasspor kaybederse puan eşitlenecekti. Biz de kazansak iyi bir konuma geliyorduk ve üstteki bir sürü takıma yakınlaşma fırsatını kaçırdık. İki takımın kafasında da kazanmak vardı. Ortada faul yokken bir serbest atıştan yediğimiz gol var. Kendimizi toparlamaya yüz tuttuğumuz zaman yandan gelen topta yediğimiz ikinci gol var. İki oyuncu değişikliği yaptık ve bir gol bulduk. Oyunu dengeleyen goldü. İlk yarıda rakibin 4 pozisyonu vardı. İkinci yarıda dengeyi eşitledik. Olay rakibin tersine döndü. Önemli pozisyonlar bulduk ama etkili vurmama zamanlama hatası yaptık. Skoru eşitleyecek imkan bulduk. 80'inci dakikada Mehmet'in attığı gol oyunun sonuçlanma nedeni oldu. 6 dakika uzatma vardı ama Orhan'ın sakatlığı nedeni ile hücumcu yerine defans almak zorunda kaldık. Çocuklar iyi mücadele etti. İyi bir rakiple oynadık. İyi oynayan puan kazanıyor diye bir şey yok. Kazanmayı çok arzu ediyorduk ama mağlup olduk. İkinci yarı başlıyor. Takımın geleceği ile ilgili ufak tefek değişiklikler olacak. Gidenler gelecekler olacak. Bu sürenin bize iyi geleceğini düşünüyoruz. Birinci devrede 20 puan bekliyorduk ama olmadı" diye konuştu.

ERMAN KILIÇ:"KAZANMAMIZ GEREKİYORDU"

Sivassporlu Erman Kılıç'da, "Galibiyeti ihtiyacımız vardı. Kaybettiğimiz takdirde alt tarafla yakınlaşacaktık. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Maçta dönem dönem farklı şeyler oldu. İyi mücadele ettik. Bütün takımı kutluyorum. Gol atmak da bana nasip oldu. Bunun için de ayrıca mutluyum" dedi.

Ziya Erdal, "İlk yarının son maçıydı. Alt sıraları ilgilendiren maçtı. Kazandığımız takdirde ikinci yarı bizim için daha iyi olacaktı. 2-0'dan sonra oyunu geride kabul edince şanssız bir gol yedik. Ama kazandık ve 22 puan yaptık. Mutluyuz" derken Kadir Bekmezci ise, "Bizim için bu maç çok önemliydi. Ligde bulunduğumuz yer iyi değildi. Daha iyi bir takımız. O yüzden bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. İyi mücadele ettik ve 3 puan almasını bildik" diye konuştu.

ELAZIĞSPORLU FUTBOLCULAR:"BİZE YAKIŞMADI" 

Elazığsporlu Adem ve Marvin ise, "İlk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyorduk. Bunu hak edecek bir oyun sergileyemedik. 3 dakikada iki gol yemek bize yakışmadı ve oyun anlayışımızı bozdu. İkinci yarıda galibiyeti getirecek goller adına bir şey üretemedik. Bütün halinde bugün istediğimiz şeyleri yapamadık" dedi.


GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF